FJELLET PÅ SITT BESTE.

En flott treningssamling er over, vi fikk fjellet på sitt beste!

Det var over 20 ekvipasjer som forventningsfullt møtte opp til treningssamling i Hodalen fredag ettermiddag. Deltagere ble plassert på hytter som lå plassert i umidelbar nærhet til hovedhuset, hvor det var bra kjøkken og godt med dusjer i kjelleren.

Ann-Karin og Rita serverte god mat hele helgen, og på lørdagen til og med vin til maten. Under fredag kvelden delte instruktørene Frode Stenerud og Gjermund Aas deltagerne inn i 3 stykk partier, i tillegg til et parti hver tok Torstein Dehn et parti.

Lørdag morgen våknet vi til kald og friskt klarvær med en sol som var på vei opp, ved 9 tiden var alle partier på vei opp til paradiset. På partiet jeg gikk begynte vi med slipp av en hund om gangen, det var mye unghunder i partiet, vi fikk sett mange unghunder der fart og stil lå i topp liga, men som instruktør Stenerud formulerte lå ikke altid dresuren i samme liga, mange fikk hjemmelekser….

Dem fleste fikk kontakt med ryper, noen fikk veldig mye kontakt med ryper og noen unghunder ønsket seg vinger 🙂 Gamlehunda med litt mere kjøtt på kroppen måtte sette ned farten noe grunnet gjenomslag, men vartet nå opp med fine fuglearbeid likevell.

Instruktørene styrte partiene på en utmerket måte, ga gode råd og vink. Det var eiere som var så fornøyde over hundens første fuglearbeid at smilet stoppet ved ørene. Og når ettermiddagen kom vandret vi alle ned fra fjellet med en tilfredsstillelse over dagen og en lengsel etter en kald øl.

Under middagsmaten fikk alle en nøye vurdering over hver enkelt hund, og alle kunne ta del i dagens opplevelser til dem andre partier.Lørdagskvelden ble det mye historier, latter og ljug.

Søndagen delte vi inn i nye partier og dro ut for en litt kortere dag i fjellet, mye av det samme som lørdagen, flotte unghunder som kom i kontakt med sine første ryper, noen lykkes andre ikke, da rypene var litt mere sky i dag.

Vi dro ned og fikk deilig mat, kaffe og kake før vi bilte hjemmover hver til sitt, tar jeg ikke feil så tenker vi alle på når neste tur blir.

Takk for oss!

Total
0
Shares

Siste kommentarer