Resultater fra distriktsmesterskapet i Tr.lag

IMG 1477 1

Ei fin vinterhelg i februar gikk Trøndelagsgruppas klubbmesterskap av stabelen i Verdalsfjella. Et 20-talls pointerfolk møttes til opprop i Verdal, før det ble kjørt ut til Verdalsbrukets terreng, nær Sandvika og svenskegrensa.

Unghundene var i mindretall og fikk derfor behørig avprøving med 55 minutter slipptid. «Gjeste»-dommer Olav Bratberg gjorde sitt beste for at de riktige hundene til slutt ble premiert. Klubbmester ble Høytjønna’s Knut (Jutevatnets Birk – Myrteigen’s Sol) og fører Jimmy Børjesson. Ekvipasjen dro opp et flott fuglearbeid på trykkende gammeltiur, og ble med det en verdig vinner! Nr. 2. ble Langlandsmoens Black Ella (Eidemlia’s Kein – Langlandsmoens Black Tundra) og Ketil Aune. 3. plassen gikk til Fjellrypas Rf Trass (Fjellrypas Franko – Fjellrypas Lf Røa) og Terje Bjugan.

IMG 1477 1

IMG 1479     IMG 1478  

IMG 1480

IMG 1476  

I AK/VK stilte 13 hunder til start. En fin blanding av unge AK-hunder og meriterte VK-hunder.  Bjørn Smistad og Steinar Volden dømte partiet. Deltagerne måtte finne seg i at dommerne også var deltagere. Hundene ble avprøvd i 2 runder. Forholdene vekslet mellom tungt i skogen og lett oppe på fjellet. Ikke uventet ble Jutevatnets Birk (Eidemlia’s Dallas – Jutevatnets Pernille) og Ivar Ellingsen klubbmestre. Nr. 2 ble Eidemlia’s Geo (Eidemlia’s Dano – Eidemlia’s Raya) og Steinar Volden. 3. plassen gikk til Skoglykka’s Aik (Skoglykka’s Arjo – Skoglykka’s Gaia) og Eivind Grønli.

                       IMG 0939 1     IMG 1482

Alle deltagerne møttes deretter på Verdal Hotell for hyggelig og god middag. Det ble gitt premier fra fórsponsor Royal Canin til alle deltagerne.

Trøndelagsgruppa retter en stor takk til Verdalsbruket for utlån av terreng.

 

Steinar Volden
DR Trøndelag

Total
0
Shares

Siste kommentarer