Har du sjekket at kontaktinformasjonen din stemmer hos NKK?

Godt nytt pointerår!

Det er tiden for å betale medlemskapet i NPK, og vi håper alle ønsker å gjøre dette i år også. Vi trenger alle medlemmer vi kan få, og helst enda flere. Medlemmer som er registrert med e-postadresse får fakturaen tilsendt fra NKK pr e-post, mens andre får den tilsendt i posten. Det hadde vært fint om alle kunne gå inn på «Min side» hos NKK for å sjekke at kontaktinformasjonen stemmer, både e-postadresser, gateadresser og telefonnummer.
Sekretærene i de ulike fuglehundklubbene har fått melding fra bladet «Fuglehunden» om at de har fått mange blad i retur av nr 1/18. Mye av grunnen er antakeligvis at alle steder i landet nå skal ha gateadresser. Dersom det kun står stedsnavn, sender Posten bladet i retur. Dersom du er A-medlem og ikke har fått nr 1/18 av Fuglehunden, sender du e-post til medlemsservice@pointer.no for å få bladet tilsendt.

Link til medlems sidene på NKK

Mvh,
Karianne Kayser
sekretær/medlemsservice

Total
0
Shares