Jaktprøvesesongen er definitivt i gang

Da er oppropene tatt og startskuddet har gått – vi er i gang på høsten herlige jaktprøvesesong.

Fredag 20. august arrangerer Harstad og Vesterålen FK skogsfuglprøve på Melåa. Og i tradisjonens tro så ble Storskardstindens Nelly og Christian Sletbakk tildelt 1. pr AK Skog. 3. året på rad. Her fikk også Jimsrypas Tiffy og Jim T Theodorsen 1.pr AK. Vi gratulerer så mye.

Lørdag og søndag ble det arrangert høyfjellsprøve på Melåa. Ørntuas Saga, e: Rune Hoholm, og som denne gangen ble ført av Stian Henriksen ble tildelt 1. pr AK for sine flotte prestasjoner gjennom dagen lørdag. Flotte prestasjoner ble også levert av Pointbars Titan e/f Roger Liavik som med 4 fuglearbeid med reis også ble tildelt 1. pr AK. Og flotte prestasjoner gjorde også Signe av Solrypa med e/f Solfrid Ramberg i unghundklassen, der de ervervet seg 1. pr UK. Gratulerer så mye.

I Tromsø ble det arrangert jaktprøve samme helg av Tromsø Fuglehundklubb. Her ble Jimsrypas My e/f Per Olav Theodorsen, og Jimsrypas iMac, e/f Ole Espen Ingebrigtsen tildelt 2. pr AK.
2. pr AK fikk også Missi von der Postschwaige e/f Per Anton Berg. I UK ble DN A Anton e/f Said Nordin tildelt 3. pr UK. Vi gratulerer alle så mye, og ønsker hele pointergjenget i distriktet masse lykke til kommende helg.

 

Tiffy og Jim
Ørntuas Saga
Signe av Solrypa
Titan og Roger
Jimsrypas
Missi og Per Anton
Nelly
Total
0
Shares

Siste kommentarer