Oppsummering for Nordlandspointeren vinteren 2021

Etter en noe meget amputert og spesiell vinter, fortjener nordlandspointeren en velfortjent “klapp på skuldra” for her har det blitt sanket inn MYE premier. Denne karamellen kan vi suge på mens vi venter på høsten.

Først ut var Østagløtten`s Frida E/F Steffen og Marika Trones som fikk 1.UK på Andøya Så klinket Lykkekjerret`s Theo til Einar Einmo til med 1 og 2.UK på Hattfjelldalsprøven. Deretter kom det ei super helg hvor Oterbekkens Varri e/f Morten Lorentzen fikk sin gjeve 1.AK. Dette var første premien til ekvipasjen som er fersk i den fine sporten vår.  To godkjente fuglearbeid derav 1 med reis, sendte de videre til vinnerklassen. Vi får følge spent med på veien videre for denne ekvipasjen.  Ørntua`s Primus e/f Frode Aunan fikk 2.VK i Hattfjelldal og 2.VK Kval på Saltfjellprøven. En strålende prestasjon.

Samme helg var det to unge hunder som fikk premie, Rokkomborres Egon til Bente Kristiansen med fører Terje Steinsund 2×1.UK på Altevann, samt 1.UK på Skaidi. På de samme prøvene hentet Terje flere premier med sin Rokkomborres Emrik henholdsvis 2x2UK på Altevann og 1.Uk i Skaidi. Her lukter det meget lovende unghunder! Ringlias Rani e/f Wanja Andersen fikk 1.UK på HVFK sin prøve. Der var det også Karacanis Spirit på tur sammen med Øystein Nilsen. De fikk 2.AK.

Så til vårens vakreste eventyr på Salten FHK sin prøve: -Heimgaards Abbey-L e/f Bjørn Harald Meidelsen fikk 2 og 3.AK. -Myrteigens Jussi B e/f Finn Volla Karlsen fikk 2.AK. -Barentsviddas F Kylie Mi-Dogue e/f Mikkel Sinclair Lyngar fikk 1.UK. Ut fra tall, presentert av Royalura`s , så har pointeren hentet hele 32x1UK denne vinteren, det må vi ta av oss hatten for! Vi gratulerer så mye, og så håper vi at vi klarer å kopiere dette til høsten. Da gjenstår det bare å ønske alle sammen en riktig god utstillingssommer. Vi sees plutselig ved neste korsvei.

Dr Nordland Steffen Trones

Legg til en kommentar