Norsk Pointerklub inviterer til NM Skog 2021

I år er Norsk Pointerklub teknisk arrangør for NM Skog m/Cacit helgen 27. – 29. august 2021. Prøvens hovedkvarter er Vindfjelltunet Gjestegaard, www.vindfjell.no Her er også muligheter for campingvogn, bobil og telt. Terrengene vi bruker ligger i Vestfold/Telemark område, Fritzøe skoger. Webpåmelding fra terminlisten eller gå inn via min side på nkk.no. Påmelding NM Skog: Prøve ID: 54-21067 Påmeldingsavgift: Kr 600.- Frist for påmelding: 06.08.21

NM-skog arrangeres med minimum 24, maksimum 72 startende hunder. Med flere enn 36 startende hunder skal prøven gå over 3 dager. NM-skog er åpent for hunder som har oppnådd 1. premie AK eller VK premie i inneværende eller et av de to foregående år, samt for hunder som er premiert på NM skog de to foregående år. Ved overtegning prioriteres de som har oppnådd kvalifiseringskravet på skogsfuglprøve rangert etter dato. Deretter de som har oppnådd kravet i andre prøvekategorier også etter dato for sist oppnådd. Kravet til klassenivå er det samme som kvalifiseringskravet.

Det er krav om apport etter gjeldende regler for konkurranseklasse (VK). Det skal dømmes etter NKKs regler for skogsfuglprøver med unntak av premiegrader. Det er egne premieringer for NM-skog. Det er søkt om felling i finalen. Lørdag og søndag er det mulig å melde på i ordinær AK skog. Prøve ID: 54-21093 Påmeldingsavgift: Kr 525.- Frist for påmelding: 06.08.21 AK1 = lørdag, AK2 = søndag.

Prøveleder: Marianne Sagstad Mailadr: marianne.sagstad1@bkkfiber.no Tlf: 99 57 94 89 Dommer/terrengansvarlig: Sven Tore Kittelsen Mailadr: sven-k@online.no Tlf: 90 72 00 99 Mvh NM Skog
Komiteen: Sven Tore Kittelsen, Katrin Gonsholt, Inger Lise Walle Kirkhus, Kjetil Kirkhus, Anita Engen, Marianne Sagstad og Tore Husebø

Legg til en kommentar