Fra Rekrutteringsgruppa Trøndelag Nord v/ Terje Bjugan

Her er litt informasjon og invitasjon fra Rekruteringsgruppa til NPK/Trøndelag. Les og ta kontakt ved interesse.

Jeg Terje Bjugan, Lars Morten Håven og Alexander Ystmark har fortsatt stort engasjement for gruppa, men denne vinteren har Corona og dårlig vær satt våre arrangement på prøve. Nå ser vi framover mot sommeren og håper vi kan følge den planen vi har lagt; – Vi starter med dressurkurs, apportkurs og valpekurs 20 april 2021. Alle er velkommen til å være med. I år vil vi også bruke fjorårets deltakere og `veteraner/pensjonister` som instruktører, vi tror dette blir kjempebra. Holder nok på med kurset til langt ut i juni. Har ikke deltakerne tørkarype, så har vi flere vi kan gi bort, finnes på `lageret` til Rekruteringsgruppa. Vi planlegger med bålkaffe, hoinnprat og toillprat og noe godt til kaffen. –

Mai/juni har vi aversjonsdressur på sau, Lars Morten gjennomfører denne aversjonsdressuren. Saueeieren har flere svært godt dresserte border collies som vi kan benytte oss av ved behov. – Vi vil sannsynligvis arrangere 2-4 apportbevisprøver innen medio august 2021. Vi har både tørkarype og tørka orrfugl vi kan låne bort både til trening og til selve prøven. – Det planlegges også en stor festdag en lørdag i juni 2021 da med grilling, aktiviteter for barna, apportbevisprøve, foredrag av Børsemaker Vegard Whittington Tengelsen, med både tilpasning av hagla, skyting med laser og annen informasjon om hagler. Alle må stille med sin egen hagle. Dette arrangementet er åpent for alle.

Som alltid ved aktiviteter til Rekruteringsgruppa – alt er gratis. Her er det engasjement og interessen for å bidra som er betalinga. Økonomi skal ikke være noen hindring for å delta i denne gruppa. Er det noen som er interessert i å være med? Aktivitetene foregår stort sett i Steinkjerområdet – men gode biler og kameratkjøring har alltid vært en god løsning. Ta kontakt hvis interesse med: Terje: Tlf.nr. 415 57 163, e-post tebjugan@online.no, Alexander: Tlf.nr. 407 29 040, e-post ystmark666@gmail.com eller Lars Morten: Tlf.nr. 930 23 761, epost lars.morten71@gmail.com, eller dere kan søke opp rekrutteringsgruppa og be om å få bli medlem i gruppa på Facebook.

Legg til en kommentar