Fine resultater fra Trøndelag

Mye av planlagte arrangement har blitt avlyst siden Coronaen stengte Norge. Likevel er det trivelig å se at mange av distriktets medlemmer har passet på å holde hundene og seg selv i god form. Dette har gitt gode resultater på de prøvehelgene som er gjennomført her i regionen. I denne sammenhengen må man fremheve Einar Holmvik som fortsatt holder hundene sine i form, det står det respekt av. Det planlegges også Pointertreff i redusert form, med spesialutstilling for pointere i Midt-Norge den 26. juni 2021.  Denne skal foregå på tradisjonelt sted, Hageseter, men arrangementet kan bli avlyst om situasjonen vedrørende Corona er slik den er pr nå. Informasjon o.a vil bli publisert på pointer.no og facebook.

Resultater så langt i vinter: 20. og 21. feb 2021 Meråker/Stjørdal 1. ak Eidemlia`s Aki, Eier Jostein Myhr 6. og 7. mars 2021 Meråker 2. ak Høgkammen`s Pia, Eier Kjetil Aune 2. ak Borgeflon`s Xj Cava, Eier Trygve Kolstad 1. uk Myrteigen`s Tammuz, Eier Karl Henrik Underland 13. og 14. mars 2021 Smøla og Verdal 1. vk Eidemlia`s Foppa, Eier Roger Hermanstad 2×3 ak Skoglykka`s Olly, Eier Thomas Føll 2. ak Skoglykka`s Sarek, Eier Jens Anders Myhr 2. ak Høgkammen`s Pia, Eier Kjetil Aune 1. ak Borgeflon`s Xj Cava, Eier Trygve Kolstad 1. ak Langelandsmoen`s Kevlar, Eier Jeanette Bugge 19.-21. mars 2021 Namdalsprøven 3. uk Lytingsfjellet`s Kong Nero, Aage A Berg 1. uk Myrteigen`s Snuppa, Geir Kulstadvik 1. ak Bjørklund`s C A Tøffa, Einar Holmvik Gratulerer til de premierte.

Legg inn en kommentar