Full gass for Nordlandspointeren

I helga gikk startskuddet for jaktprøvesesongen. Det er med glede å se at vi hevder oss i toppen! På Vesterålsprøven klinket to av våre flotte ekvipasjer til og ble med helt til slutten i VK-finale, dessverre kom ikke partiet i fugl før dagen var omme. Det ble kjørt tre runder i konkurransen. Det var tøffe forhold spesielt i VK kval, så det er flott å se at hundene takler tunge nord-norske vinterdager.

Følgende ekvipasjer deltok i VK: Øystein Nilsen med Karacanis Spirit, som for øvrig etter høstens prestasjoner både er blitt NUCH og Elitehund i NPK. Vi gratulerer på det varmeste! Frode Aunan med Ørntuas Primus som nylig har vært på kjærlighetsferie, kom dessverre heller ikke i fugl i finalen. Vi heier på dere og håper å se pointere på pallen utover vinteren. På bilde sees Spirit i flott positur.

Legg til en kommentar