Førjulscup i Nordland

På kort varsel tok vi oss en fjelltur for å få frisk luft i lungene til både hunder og eiere. På en vindfull desembermorgen tok hundene straks tak i terrenget med stor iver og glede. Det var bare to førere som møtte opp, men vi hadde 4 ulike hunder i søk. Morro å få trent sammen med andre igjen.

Vi ble enige om å ha flere slike turer til fjells, da med håp om vi at kan engasjere flere til å delta i fellesskapet. Siden distriktet er langstrakt, håper jeg at noen ildsjeler både sør og nord for Mo i Rana kan organisere slike treninger i sine nærmiljø. Det er jo alltid gøy å utveksle erfaringer og løsninger sammen med likesinnede. På bildet sees Pia til Christian Carlsen/Marte Fladvad foran, bak til venstre Breidskarets Perra til Anne Lise Kjeldstad og til høyre Østagløttens Mossa.  Østagløttens Frida var også i fjellet, men tok seg ikke tid til å stille opp til fotografering.

Ønsker alle pointervenner en riktig flott andre søndag i advent.
DR for Nordland,
Steffen Trones.

Total
8
Shares

Siste kommentarer