Oppropet er tatt, og sesongen er i gang.

Harstad og Vesterålen Fuglehundklubb arrangerte Skogsfuglprøve i Gausvik fredag 21. August 2020. Der deltok kullsøsken Pointbar Wasabi (NO 48450/16) eier/fører Ketil Sollid, og Pointbar Titan (48449/16) eier/fører Roger Liavik , og gjorde riktig flott figur i marka og flotte arbeid,  da de ble premiert med henholdsvis 1. PR. AK Skog til Wasabi og 3. PR. AK Skog til Titan. Vi gratulerer. ( bilder vil bli lagt ut senere)

Harstad og Vesterårlens Fuglehundklubb arrangerer videre høyfjellprøve på Melåa. Her er det ikke kommet inn resulater ennå. Vi venter i spenning.

I Tromsø arrangeres NNM av Tromsø Hundeklubb, Fuglehundgruppa. I skrivende stund har jeg ikke fått tak på , eller blitt informert om noen resultater. Vi venter i spenning.

Total
0
Shares

Siste kommentarer