Startskudd for en herlig høstsesong med trening, prøver og jakt.

Da er tiden definitivt straks der. Den generelle båndtvangen løses opp, og fra 21. August kan man igjen bevege seg i utmarka med lykkelige hunder. Vel og bemerke med grunneier tillatelse og selvfølgelig bufesertifikat I boks.

Det er nå herlig mørkt om kveldene, og lukta av høst er tydelig og klar. Vil takke alle sammen for et godt bidrag til samfunnsdugnaden, ikke senk garden ennå, hold den hodt hevet, så nærmerer vi oss kanskje en normalitet utover høst/vinter. I allefall så starter jaktprøvesesonoen nå, og undertegnede ønsker dere alle sammen masse lykke til. Vil minne på at dere må være så snill å melde resultater, send gjerne bilde, slik at vi får informert om resultater her.

Lykke til

Tone Kanestrøm

Total
0
Shares

Siste kommentarer