Nordisk Pointermatch 2020

Uttak til Nordisk Pointermatch 2020

NPK er invitert til å delta på Nordisk Pointermatch Lappo i Finland den 8.oktober 2020. Hele arrangementer er åpent fra mandag 5.oktober til søndag 11.oktober. NPK ønsker å delta og vi ønsker å hevde oss best mulig.

I og med at dette er en feltprøve vil vi i uttak av lag prioritere de som trener og konkurrerer på feltprøver ( Sverige, Danmark og Finland) og deretter norske lavlandsprøver. Resultat fra 2020 er en forutsetning, samt at resultater fra både 2019 og 2020 vil telle i en samlet vurdering.

Vi ønsker at de som finner dette interessant allerede nå melder dette til avlsrådet, slik at vi kan holde en løpende dialog.

 

 

Välkommen till Lappo och Nordisk Pointermatch i oktober 2020!

Planerna på att arrangera Nordisk Pointermatch framskrider trots allt.

Här är information som stöd för er planering:

Vi önskar att lagen anländer till Lappo senast på onsdagen 7.10. Till er kännedom så har Nordisk Pointermatch blivit ansökt som officiellt prov med möjlighet till certifikat. Lördagens allmänna prov är internationell vinnarklass med möjlighet till internationellt certifikat (CACIT).

Bifogat tävlingsregler för Nordisk Pointermatch.HER

Tidtabell:
Måndag 5.10. möjlighet till träning
Tisdag 6.10. möjlighet till träning
Onsdag 7.10. möjlighet till träning, presentation av lagen, Get together – samvaro på kvällen
Torsdag 8.10. Nordisk Pointermatch, middag och prisutdelningsceremoni
Fredag 9.10. Besök på Lappo Patronfabrik, möjlighet att följa med Diarmid Cup (Finska rasmästerskap)
Lördag 10.10. UKL/ÖKL/Int. SKL (CACIT) prov, middag och prisutdelningsceremoni
Söndag 11.10. Diarmid cup final

Inkvartering: Åt domarna har inkvartering reserverats på Wanha Karhunmäki. Åt lagen föreslår vi inkvartering i lägenhet med egen ingång, 3-4 skilda rum, gemensamt minikök samt wc och dusch detta också på Wanha Karhunmäki. Bastu finns i skild byggnad. Priset 40 €/dygn/person innehåller bäddlinnen, handdukar samt morgonmål.

Ifall ni vill ha andra inkvarteringsalternativ kontakta arrangörerna. Bilder och mer information om Wanha Karhunmäki: https://www.wanhakarhunmaki.fi/ Naturligtvis med förbehåll för möjliga begränsningar p.g.a Coronavirus pandemin.

Information angående tävlingen kommer att uppdateras på följande websida: https://kanakoirakerho.fi/content/nordisk-pointermatch-2020

Med vänlig hälsning Marko Stålnacke och Ann-Helen From Pointersektionen

Total
0
Shares

Siste kommentarer