Pointertreff med duecup hos Trond Olsen, fuglehundsenteret

duecup

Treningen med instruksjon er begrenset til antall. max 10 som i fjor.

Og man prioriterer de yngste og uskolerte. Av både 2- og 4-beinte. Derfor gjelder påmelding etter først til mølla prinsippet.

Duecuppen gir anledning for langt flere deltagere.

Påmelding sendes til Lars Petter via E-post : lp.berg1@gmail.com Merk med deltagers navn og alder og hundens navn og alder. Oppgi mobiltlf også. Det MÅ merkes hva man melder seg på. Trening, Cup eller begge deler Pris kr 300,- for treningen Kr 50,- for Cup.

I fjor ble det litt rot med betalingen slik at vi i år sender betalingsvarsel etter at påmeldingen er avklart. Vi satser på knallvær i år, slik at arrangementet avsluttes med grilling (ta med egen grillmat og drikke) og sosialt samvær. Skal heller ikke se bort i fra at Trond tar med seg gitaren.

Dette er først og fremst et sosialt arrangement og vi ønsker alle pointereiere velkommen til en hyggelig dag med hundene våre!

Og så må vi ikke glemme at det gjelder Korona-regler

Total
0
Shares

Siste kommentarer