Sommertreff hos Trond Egil Olsen 2019

Sommertreff 15 juni for NPK HedOpp

Lørdag 15 juni møtte vi opp hos Trond Olsen kl 0930. Værgudene var virkelig på lag med oss denne dagen. Ottestad og fuglehundsenteret viste seg frem på sitt aller beste denne dagen!

I strålende solskinn og tett opp mot 30 varmegrader var det spente førere og hunder som var klare.

13 pointere var klare for trening. Totalt var det 14 hunder med på trening. Hvis man regner med duecupkonkurransen så var hele 16 hunder i aksjon denne dagen ute hos Trond Olsen!!

I unghundklassen var det flere urutinerte hunder som fikk noen av sine første fuglesituasjoner under kyndig veiledning av herr Olsen. Pointer kodak til Harry Flathagen viste seg frem med glimrende søk og fugelbehandling av øverste klasse.

Pointerne P3 (Eier: Jan Ulrik Bagsjøberget) og Fjellrypas Elsa (Eier: Lars Øyvind Thomassen) var også to spennende UK hunder som jeg er sikker på at vi får se mer til.

I AK klassen var det flere hunder som vartet opp med friske fuglearbeid og trøkk i søkende sine. Pointerne Mina og Billy til Stian Midtsveen var to hyggelige bekjentskaper. Rutinerte og godt dresserte hunder.

Pointer Amoor (Eier: Ann Reidun Borgen og fører: Terje Mosæther) var også en hund som var meget frisk i reisen og viste oss flere ganger at han var komplett rolig i oppflukt.

Utpådagen ble det en uhøytidlig duecup konkuranse.

Vinnern i UK klassen var pointer Xenna til Linda Marielle Andreassen og Håvar Skinstad. Xenna klinket i stand etter 41.06 sekunder. En pointer med stor fart, fin stil og bra format til tross for sin unge alder. Artig å se!            

1. Xenna- Linda M. Andreassen.

2.Kodak- Harry Flathagen

3. Elsa- Lars Øyvind Thomassen.

Vinnern i AK var Dina (Eier: Erik Huse) med tiden 54.81 sekunder. Dina viste seg som en gammel dame som var meget rutinert. Spørs om hun har vært hos Olsen før?

1. Dina- Erik Huse.

2. Panzer- Gjermund Dale.

3. Tonok- Erik Kirkemo.

Takk for en meget hyggelig dag, folkens!

Mvh Gjermund Dale

NPK HedOpp

Total
0
Shares

Siste kommentarer