Bladet Fuglehunden

Fuglehund logo 300

Det er ikke lenge til Fuglehunden nr 2 skal sendes ut. Også i år vil bladet sendes til de som ikke har fornyet/betalt årets kontingent ennå – sammen med et brev som minner om at kontingent må fornyes for ikke å gå glipp av neste utgivelse. Bladet sendes til alle som har fornyet medlemskapet i NPK + alle som var medlem pr 31.12.18 og som ikke har betalt ennå (gjelder A-medlemmer).  NB: Husk at æresmedlemmer med gratis medlemskap i NPK må betale grunnkontingenten til NKK for å være registrert. Slik har NKK vedtatt at det skal være de siste årene.

Fuglehunden får stadig mange returblader. Blader som sendes tilbake fordi folk har flyttet eller har fått ny adresse. Blad blir maskinelt sortert, og dersom adressen ikke er 100% riktig, så blir det ikke levert. Husk å melde adresseforandring og/eller sjekke at man har rett adresse registrert hos NKK.  Dette gjøres via “Min Side” hos NKK. Mange som tidligere hadde f.eks. gårdsnavn eller gate uten nr, har nå nye adresser med både gate/vei og husnummer. Alt må være riktig dersom bladet skal komme frem.

Fuglehund logo 300

Total
0
Shares

Siste kommentarer