Årets Pointere 2018

GaularfjelletsBill
Gaularfjellets Bill

Det er igjen den tiden på året for å kåre Årets hunder 2018! 

GaularfjelletsBill

Årets utstillingshund

Medlemer som ønsker å være med i kåringen av Årets utstillingshund må de som ønsker å delta i konkurransen melde inn sin hund per epost til avlsrådet. Eposten må inneholde oppnådde resultater iht statuttene.

Statuttene til Årets utstillingshund finner du HER

Kennel Oksbys vandrepokal
Kennel Oksbys vandrepokal tildeles den pointer som i løpet av året er mest premiert på minst 3 av våre fire prøvedisiplinert (Høyfjell høst/vinter, lavland og skog).
Statuttene til Kennel Oksbys vandrepokal finner du HER

Kåringen av de overnevnte vil bli foretatt blant de innmeldte kandidatene.

Resultatene sendes til Avlsrådet, avlsraadet@pointer.no, innen 15.desember 2018. Merk i emne feltet om det er Utstilling, Okbys osv. 
HUSK! Eier er selv ansvarlig for at resultatene sendes inn.

 
Når dere sender inn resultatet må vi ha med fult navn på hunden, reg. nummer, foreldre, eier, oppdretter og de aktuelle premieringene for de ulike prisene. Vær vennlig å send med bilde av hunden. Vi ønsker bilde i høy kvalitet, så vi kan bruke det i fuglehunden og i årboka. Gjerne et bilde hvor hunden kommer frem på en god måte. Merk bildene med navn på hunden. 
 
Årets pointer 
Årets pointer kåres etter championatreglene. Ved lik poengsum gjelder flest førstepriser, både i UK/AK og VK som er tellende etter ch.reglene. Ved likt antall førstepriser gjelder færrest starter.
Statuttene til Årets pointer finner du HER
 

Når det kommer til Årets ungpointer kåres denne etter reglene i Pointercupen. Det samme gjelder ærestitlene;

Årets pointer høyfjell vinter, Årets pointer høyfjell høst, Årets pointer lavland og Årets pointer skog.

Statuttene finner du HER

Vinnerne, 2. og 3. plass av disse cupene trenger ikke sende inn resultatene til avlsrådet men dere må sende inn bilder som over. 
 
Ber alle om å sjekke at resultatene er kommet inn. Om noen hunder har oppnådd premier i utlandet så kommer ikke dette automatisk inn på cupen. Her må eier/oppdretter på banen og sende inn sine resultater til avlsrådet og web. 
 
Alle vinnerne blir publisert rundt nyttår! 
Avlsrådet NPK

Total
0
Shares