FOTOKONKURRANSE POINTERKALENDEREN 2019

VinnerbildeForside2018

VinnerbildeForside2018Vi går i gang med ny fotokonkurranse for pointerkalenderen 2019, og det innebærer at vi oppfordrer pointerfolket til å sende inn bilder av sine firbeinte familiemedlemmer. Vi har sett at konkurransen om kalenderbilder for 2018 har skapt stort engasjement, og det synes vi er svært hyggelig! På lik linje med kalenderen for 2018 vil det også for NPK-kalenderen 2019 bli kåret en vinner annenhver måned. Vinneren får tilsendt kniv med inngravert NPK-logo på slira. Allerede nå trenger vi bilde for november/desember 2019, så her er det bare å gå i gang med fotografering, og sende inn bilder for årets to siste måneder.

I tillegg til hovedbildene i kalenderen trenger vi også mange små bilder som vil bli plukket ut blant de innsendte bildene, så dersom du ønsker å sende inn flere bilder mottar vi de med takk! I år er det Cecilie Poulsson Krogh i samarbeid med Ingvild Rysstad Slommerud som skal utgjøre juryen for å velge ut vinnerbildene. Bildene kan sendes til ceciliekrogh@mac.com og irs@backe.no

Dette flotte bildet som er forsidebildet til pointerkalenderen 2018 er tatt av fotograf Lars Jakob Løtvedt. 

KnivHallingskarvetKriterier for konkurransen:
– Bildene må ha høy oppløsning slik at de ikke blir uklare. De kan ikke være mindre enn 2MB.
– Vi ønsker å vise pointerens mangfold som allroundhund; trekk, kløv, familiehund, agility, jakt osv.
– For å passe inn i malen for kalenderen må bildene være i liggende format.
– GPS/peilere er ikke ønskelig på hundene.
– Dersom det er andre enn fotografen som sender inn bildet må det klareres med eieren at bildet kan brukes i kalenderen.
– Det er fotografen av bildet som mottar knivpremien.
– Samme fotograf kan kun vinne kniven 1 gang pr kalender.

Med hilsen juryen

 

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer