Julebord

JulebordOsloAkershus

JulebordOsloAkershusKjære pointermedlemmer.

Vil rette dere medlemmer en stor takk for fremmøte på årets julemøte i O/A. Det var i alt 60 stykker som møtte frem på årets julebord,noe som jeg tror må være ny rekord på møte i Oslo/Akershus. Vi var igjen så heldige å ha Turid og Rita på kjøkkenet, og med nisseluer på hodet og en juledram inne i hodet kom julesangene som perler på en snor, Turid hadde stekt 25 kilo ribbe, som ble servert med medister, pølse og tilbehør. Til dessert ble det Ritas kanongode kake, kaffekannene gikk unna og praten var livlig.

Så var det tid for utmerkelser og kåring av flinkeste hunder i året som har gått, dem utvalgte ble: Årets lavlandshund og også årets hund i Oslo/Akershus – Vestfjorddalens Tex, e/f Arthur Charles Rønnestad. Årets skogsfuglhund – Kvitmosens Troll-tora, e/f Aud-Lise Jonassen. Årets høyfjellshund – B-Billie av Vestre Homble, e/f Svein Stueland. Årets Ungpointer – Høgdalias Troll – e/f Ole J Omland. Årets Utstillingshund – Furukollen`s colt – e/f Rolf Bredesen/Gry Bjørge.

Vi delte også ut hele 6 nye diplom på elitehunder: B-Billie av vestre Homble, e/o Svein Stueland/Camilla Mostrøm Larsen. Chriwall`s Harald, e/o Christer Wallerby. Rittis-Rusa, e/o Kjell Fladen/Ronny Remvang. Rokkomborres A Hanna, e/o Svein Bråthen/Terje Steinsund. Vestfjorddalens Zico, e/o Karin Pedersen/Jan Hagalia. Østagløttens Alba, e/o Frode Stenerud.

Vi i styringsgruppen vil på det hjerteligste gratulere alle sammen og ønsker dere en fin julehøytid og et godt nyttår, så håper vi dere kommer ferdig ladet og opplagte til et nytt pointerår.

mvh

DR gruppen O/A

Frank Karlsen

Total
0
Shares

Siste kommentarer