Novembercupen 04.11.17

Oppmte

OppmteEt noe grått vestlandsvær la ingen demper på de oppmøtte til årets novembercup.

15 hunder med respektive eiere/førere stilte til start på Ørskogfjellet. Det lå fortsatt litt snø igjen i terrenget etter forrige snøfall og dermed hadde vi gode muligheter for å finne rypene.

Og ryper fant vi! Etter første runde var der ingen hunder med tellende fuglearbeid, men vi kunne notere oss noen støkk i boka. Etter en lunsj i gapahuken ved Jutevatnet stakk dommer for anledningen Leiv Jonny Veum ut kursen på ny, men igjen skulle det vise seg å bli vanskelig å få rypene med på notene.

Etter endt dag var det en hund i boka med FMR, årets vinner av Novembercupen, Jutevatnets Vita e/f: Roger Elvebu(bilde)

Ønsker å takke deltakerne for oppmøtet og for en positiv innsats i regnværet. Takke må vi også Møre og Romsdal fuglehundklubb for lån av terreng, Ålesund Dyreklinikk for sponsing av premie og en stor takk til dommer Leiv Jonny Veum.

DR

Ståle Lingaas

  

Total
0
Shares

Siste kommentarer