MEDLEMSMØTE 18 OKTOBER, KL 19:00, LINDEBERG BESØKSGÅRD

Tiur

Tiur

Hei alle pointervenner.

Det er nå dags for nytt medlemsmøte, vi har vært så heldig å få Torfinn Jahren til å holde foredrag som burde fenge mange. Torfinn er PhD-student ved Høgskolen i innlandet, avdeling for Anvendt Økologi og landbruksfag, campus Evenstad, han er også jeger med egne fuglehunder.

Foredraget hans vil bli delt inn i to deler, den første delen kaller vi ” Historiske endringer i skogsfuglbestandene og dagens situasjon” den andre delen heter   ” Jakthunder og lukt, jegere og effektivitet”

Håper det er mange som tar seg tid til å få med seg denne kvelden, vi setter også pris på besøk av venner fra andre distrikt og klubber.

Vel møtt 18 oktober, kl 19:00 på Lindeberg besøksgård, strømsveien 350.

DR gruppen O/A


 

Total
0
Shares

Siste kommentarer