Tilbud om innkvartering under jubileumsprøven på Kongsvold

KokaneesAlpina

Det begynner å fylles opp på Kongsvold under jubileumsprøven til Norsk pointerklubb siste helg i september. Buskerud og Vestfold har reservert tre firemannsrom  på Dovregubbens hall – en liten kjøretur fra Hjerkinn. KokaneesAlpina

Pris per person fredag – søndag er kr. 795. Dersom du ønsker å benytte deg av tilbudet, kan du sende en epost til dr-buskerudvestfold@pointer.no eller anette.hansen@live.no. Avhengig av interesse kan vi få til noe felles på kvelden, og muligens felles transport fra jegermiddagen på Hjerkinn lørdag kveld. Frist for bestilling av plass i rom er 8.9. Medlemmer av distriktet oppfordres til å være raske, vi stenger ikke muligheten medlemmer av andre distrikt. Det er toalett og dusj på alle rom. 

På bildet en av dem som gjorde det godt i UK i fjorårssesongen, Ådne Andersen og hans Kokanees Alphina. 

Total
0
Shares

Siste kommentarer