Ny sekretær i Norsk Pointerklub

KarianneKayser

KarianneKayserHei!

I begynnelsen av august ble jeg tilsatt som ny sekretær etter Ann-Karin Lindberg som har vært sekretær de fire siste årene i NPK.

Mine hovedoppgaver vil først og fremst være knyttet til medlemsservice i form av kontakt med medlemmer, arbeid med medlemsregisteret, NPK-butikken på nettsiden, kontakt med distriktskontaktene etc. Jeg kommer også til å skrive styremøtereferatene. Sekretæren har møterett i styret, men ikke stemmerett. Det vil også være andre administrative oppgaver som jeg vil ta meg av.

Litt om meg selv:
Jeg er 48 år og bor med mann og to pointere i Arna utenfor Bergen.  Der har jeg bodd i 28 år, men opprinnelig er jeg fra Jeløya utenfor Moss. Jeg har hatt pointere i 20 år.  Jeg er utdannet lektor i musikkpedagogikk og jobber til daglig som lærer i grunnskolen i Bergen.  På grunn av yrket mitt kan dere være klar over at jeg ikke kan ta telefoner i undervisningstiden, så dersom dere ringer meg er det lurt å gjøre det litt senere på ettermiddagen / kvelden.

Jeg er svært aktiv i Vestlandets Fuglehundklub hvor jeg har hatt mange ulike oppgaver og verv de siste 7-8 årene. Jeg deltar på jaktprøver, og ellers bruker jeg det meste av fritiden min i skogen og på fjellet med hundene mine her på Vestlandet.  Jeg har sittet fire år i styret i VFK som sekretær samtidig som jeg var hjemmesideansvarlig for deres side. Nå er vi to som er web-ansvarlige for VFK, og mitt ansvar er å legge ut alt som omhandler jaktprøvene (partlister, info etc) til klubben.  De siste tre årene etter at jeg gikk ut av styret har jeg også vært prøveleder for skogsfuglprøven på Stord.  

De siste årene har jeg pleid å delta på Sør-Norsk Pointertreff på Bjåen, og der har jeg blitt kjent med mange hyggelige pointereiere.  Jeg gleder meg til å gjøre en innsats for medlemmene i NPK, og jeg håper dere ikke nøler med å ta kontakt med meg dersom det er noe dere lurer på eller trenger hjelp til.

Mvh,
Karianne Kayser

Total
0
Shares

Siste kommentarer