Referat fra årets Sommertreff

Bianca stand

Lørdag 10 juni arrangerte vi årets sommertreff på Fuglehundsentret v/Trond Olsen. Tross dystre værutsikter så hadde Olsen som vanlig god kontakt med han der oppe og presset uværet unna Fuglehundsenteret sånn at vi unngikk kraftig regnvær gjennom hele dagen. Sola prøvde i tillegg å bryte gjennom skydekket.

I år var det påmeldt 7 hunder for trening av både langveis og kortveisfarende. Vi hadde 3 unge hunder som viste veldig gode takter og vil bli skumle konkurenter når dem blir startet i UK klassen. Fra å lure på hva dem gjorde i første slipp så viste dem derretter hva en Pointer egentlig er i forsettende runder. Nemlig glimrende viltfinnerere, sikre stander og eminente fuglebehandlere. 

Bianca stand

 

I voksenklassen viste skolerte hunder seg fram. Med både dressur, fuglebehandling og viltfinnerevne vist fram på en glittrende måte. Men selfølgelig ser man alltid at også voksne hunder kan sprekke. Heldigvis kan man da få god hjelp av Trond når det behøves.

Blakcie stand

Etter at treningen var unnagjort var det dags for den svært høytidlige duecupen. Der var det 10 startende hunder. Med 2 i UK og 8 i AK. 
I Unghundklassen vant Bianca til Sverre Stenersen over Furukollen’s Copiad Automat til Anne Katrine Ødegård.

Vinnere UK

I Voksenklassen ble det Furukollen’s Beretta Diamond og Anne Katrine Ødegård som vant. Vierkrullens Dina og Erik Huse ble nr 2 og Vierkrullen’s Birka og Harry Flathagen ble nr 3.

Furukollen’s Berreta Diamond ble også dagens raskeste viltfinner og vant med det 110 år jubileumskniven for Norsk Pointerklub.

Vinnere AK

Trond Olsen ble også hedret med den kniven for at han har stilt opp i 10 år for å få gjennomført dette treffet.

 

Etter cupen ble grillen fyrt opp og vi hadde sosialt sammvær langt ut i nattetimene med både gitarspill og allsang av både pointersangen, Credence og Marius Mueller.

Vi takker for alle som tok turen og bidro til et hyggelig treff.

Håvar Skinstad
DR Hed/Opp

Total
0
Shares

Siste kommentarer