Ny Distriktskontakt Troms og Finnmark

DRJonDagfinnAspenes2017

DRJonDagfinnAspenes2017Hei.

Da har jeg fått det ærefulle oppdraget og overta som DR for distrikt Troms og Finnmark etter Stian Henriksen.

Mitt navn er Jon Dagfinn Aspenes er 50 år og bosatt i Harstad. Jeg er gift med Sølvi Iren Aspenes, sammen har vi 4 barn og 4 barnebarn. Til daglig så jobber jeg som daglig leder og selger for Tor & Bjørn Autoservice AS. Har drevet med jakt i 32 år og fikk min første jakthund i en alder av 23 år, min første Pointer fikk jeg for 22 år siden.

Konkurranse i form av jaktprøver har vært noe til og fra. Men for 10 år siden fikk vi en Pointergutt som heter Heinådalens Ask, etter dette har jeg vært aktiv på prøvefronten. Nu er vi i startgropen med ny Pointer med navnet Ørntuas J Rå.

De siste 10 årene med Pointer og jaktprøver har bare vært en fantastisk reise. Det å komme inn i et miljø der du nesten ikke kjenner noen og bli tatt i mot på en så fantastisk måte er bare helt utrolig. Prøvemiljøet har gitt oss mange gode venner over hele landet.

Når jeg ser hva Pointeren i vårt distrikt klarer å prestere år etter år så viser bare dette for et stort engasjement det er i forbindelse med rasen.

Jeg ser virkelig frem til å komme ordentlig i gang med mitt verv som DR.

Nå er det sommer og sommerferie for både to og firbeinte fra jaktprøver. Så ønsker jeg de av dere som skal stille på utstilling i løpet av sommeren lykke til. Men sommeren går fort, så til både gamle og nye prøvedeltakere, vi sees til høsten.

God sommer

Hilsen
Jon Dagfinn Aspenes

Total
0
Shares

Siste kommentarer