Referat fra medlemsmøte i Tr.lag

Picture2

Den 7. juni ble det holdt medlemsmøte i Trøndelagsgruppa. Denne gang i Felleskjøpets lokaler i Levanger. Ca. 20 pointerentusiaster prioriterte opplæring i bruk av GPS foran forefallende hagearbeid denne fine forsommerkvelden.

Picture2

  Picture3 

Bjugan holdt en innholdsrik og artig opplæring i bruk av Garmin Astro GPS. De fleste av oss bruker i gjennomsnitt 10-12 % av dens muligheter og kapasitet. Terje anbefalte å ta med GPSen i godstolen og prøve ut dens ulike finurligheter der. Det er ikke farlig å trykke to ganger på DOG. Da dukker det opp nye muligheter for programmering av hund i ulike posisjoner…. Et mulig kjedelig tema ble absolutt underholdende, og førte til både latter og gode historier rundt bruk av GPS på hund. Viktig var det å lære om sikkerheten som ligger i å ha en oppdatert programvare og om sikkerhetsfunksjonene som ligger i dette produktet.

DR Steinar Volden orienterte om gjennomført RS og om Midtnorsk pointertreff på Hageseter.

Elitehunddiplom ble tildelt Svein Ivar Salberg og Bjønnålia´s Scott (Pimen´s Arrow – Vaulhaugen´s Miss Mouche). Hunden fikk 1. pr. AK på Verdalsprøven i vinter, og kan titulere seg som elitehund i NPK. Gratulerer!

Steinar Volden
DR Trøndelag

 

Picture1

PS: Tilbud om aversjon på sau

Medlemmer av Norsk Pointerklub får tilbud om aversjon på sau i Selbu til samme pris som medlemmer av Selbu JFF.

– Hunder som ikke har blitt testet tidligere: Kr. 300,- inkludert restrømming som skjer minst 14 dager etter første omgang.
– Hunder som har blitt testet tidligere og som bare skal sjekkes: Kr. 150,-

Det loves spreke sauer på følgende onsdager før fellesferien: 14. juni, 21. juni, 28. juni og 5. juli. Påmelding må skje i forkant ved å ta kontakt med Kari Ellingsen på mobilnr. 913 63 976. 

Total
0
Shares

Siste kommentarer