Prisutdelinger, instruksjon og praktisk dressur 21.6.

Velkommen til hyggelig sommertreff i Hokksund 21.6. kl 18 med dressur, utdeling av Royal Canins talentpris og Pointerklubbens utmerkelser til medlemmer i Buskerud og Vestfold.

Royal Canin deler ut sin pris til unge lovende førere, vi deler ut diplomer til nye elitehunder og pris for beste hund på lavland. Ta med hunden(e) dine. Vi har lånt det inngjerede slippområdet til “Trening med Fuglehund” i Hokksund. Her vil Ulf Jørgensen, vår nye instruktør fase tre, lede en dressurøkt og gi gode råd og tips for dressur og trening gjennom sommeren. Opplegget passer for hunder i alle klasser og aldre. 

Vegbeskrivelse: Grøslandveien 35, 3300 Hokksund. Ta E134 til Langebru gjestegård i Hokksund. Ta av i rundkjøringen mot Haug kirke. Følg skiltingen mot Skotselv, følg veien flere km til avkjøring Myrespiten. Ved samfunnshus hold rett fram, ikke mot Myrespiten (som svinger av til høyre). Avkjøringen til området er til venstre på toppen av en liten bakke. Det blir skiltet “POINTER” ved avkjøringene etter Myrespiten. GPS går fint fram til selve adressen, men man ledes fort i andre enden av veien som går i en ring. Ring 975 15 708 (Anette Hansen) hvis du ikke finner fram.  

Lett servering – velkommen!  (send gjerne en epost til dr-buskerudvestfold@pointer.no så vi har en viss pekepinn på hvor mange vi blir)

Husk vann til hundene.

Arrangementet er åpent for medlemmer fra andre distrikt.

Opprinnelig hadde vi planlagt skytetrening på Myrespiten, men dette måtte av ulike årsaker utgå. Vi forsøker å arrangere dette til høsten.

Du finner Trening med Fuglehund på Facebook: https://www.facebook.com/groups/755141531259816/?fref=ts

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer