NPK har fått ny redaktør til bladet Fuglehund

NyRedaktørFH

NyRedaktørFHJeg heter Inger-Lill Løkås Pedersen og er den som skal ta over for Eva Bente som redaktør for pointersidene her i Fuglehunden.

Litt om meg selv – jeg bor i Nordreisa i Nord-Troms, er gift og jobber som jordmor. Vi har hatt pointere siden 1994, og trives utmerket med denne allsidige rasen. De siste 2 årene har jeg vært i styret i NPK, og før det har jeg vært DR i distrikt Troms og Finnmark i 4 år.

Eva Bente har gjort en formidabel jobb med pointersidene i bladet, og jeg tenker at dersom pointersidene fortsatt skal fremstå som attraktive og interessante for leserne, må både DR’er, styre og avlsrådet fortsette med sine aktive bidrag til sidene. NPK har 7 sider til disposisjon i bladet, og de skal vi fylle med pointernytt. Det er dere medlemmer som bestemmer hvilket stoff som skal inn på pointersidene, og jeg skal bidra for å få pointernyhetene på plass. Alt som skjer i distriktene er i utgangspunktet viktig å få med. Pointersamlinger, utstillinger, nye Elitehunder, champions, lovende unghunder osv er noe av det sidene fortsatt bør inneholde, og har dere andre saker dere mener er viktig å formidle, er dere selvsagt velkomne til å bidra med stoff.

Vi har en fantastisk flott og allsidig rase, og det er viktig å få profilert pointeren som den allround- og familiehunden den er. Jeg ser fram til å ta fatt på denne oppgaven, og ønsker pointerfolket velkommen med sine bidrag til pointersidene i Fuglehunden.

Med hilsen

Inger-Lill Løkås Pedersen

Total
0
Shares

Siste kommentarer