Da er vinterprøvene over for i år i Nordland og tiden er inne for et resyme

VakkerdalensEila

VakkerdalensEilaI Nordland er det 11 hunder som til sammen har fått 18 premier fordelt på 8 i UK,2 i AK og 6 i VK + en hund som representerte pointerklubben som fikk 2.pl NM lag Vinter.

I UK er det følgende:
– Ørntua’s K Varg(Ørntua’s Flicka-Hopfossen’s Nero) til Raymond Klæboe som har 2×1.UK og 3.premie Arctic Cup finale
– Ohlsmyren’s P Wild Child(Ohlsmyren’s Wild Thing-Jutevatnets Birk),eller Olli som hunden kalles,til Lisbeth Hangås,har oppnådd 1.UK og 3.UK
– Karacanis Spirit Brunett(Karacanis Chili-Hammerpoints AO Zicco) som eies og føres av Øystein Nilsen fikk 1.UK på prøve i Sverige.
– Audes Helix (Ohlsmyren’s Wild Wish-Eidemlia’s Dallas) e/f Nils Henrik Røv oppnådde 1.UK på Hattfjelldalsprøven
– Vakkerdalen’s M Eila(Vakkerdalens Mi-Vakkerdalens Jo) med eier Daniel Østensen og utmerket ført av 14 år gamle Simen Østensen fikk 3.UK på vinterprøvenes siste dag

I AK har følgende fått premie i vinter:
– Ørntua’s Primus(Ørntua’s Nemi-Pointnic’s Point) med sin eier og fører Frode Aunan fikk på Lofotprøven 1.AK og fornyet VK-billett,og fulgte opp med 5.VK rett etterpå.
– Gloføklia’s Isak (Svarttjønnholtet’s A Rikke-Black Lucky’s Ingo) til Lene Hanssen fikk en sterk 2.AK på Saltfjellprøven.
– Østagløtten’s Alba (Østagløtten’s Rosa Montana-Lytingfjellets D-Trym) eier Frode Stenerud og fører Steffen Trones fikk 2.AK på Ranaprøven.

I VK har disse blitt premiert:
– Rokkomborres A Bine(Tig-Eidemlias Dallas) e/f Terje Steinsund har oppnådd 1.VKm/CK og 2.VK m/CK,i tillegg var hun med på lag-NM ,og der ble det en flott 2.premie.
– Hopfossens Nero (Hopfossens Molly-Pointnics Point) e/f Raymond Klæboe har fått 1.VK og 3.VK.
– Vakkerdalens Tico (Vakkerdalens Diamond Girl-Black Luckys Rapp) eier Daniel Østensen fører Mikael Østensen fikk på Saltfjellprøven til Bodø JFF 1.VK.
– Ørntuas Primus har som tidligere nevnt fått 5 VK.

Gratulerer til alle som har fått premie.Nå kommer ei forholdsvis rolig tid fremover,kanskje med utstillinger for enkelte.Vær snill å send inn utstillingsresultater,dem er ikke så lette å fange opp som jaktprøveresultat

Til slutt så vil jeg minne alle som har pointer i Nordland ,eller vurderer pointer på om at det arrangeres pointertreff i Målselv 2-4/6.En ypperlig mulighet til å treffe likesinnede

Morten Jenssen
DR Nordland

Total
0
Shares