Alta prøven og Artic Cup

IMG 1857

IMG 1857Hei alle sammen!

Da har det vert 3 nye prøvehelger, og flere hunder fra distriktet har vært til start og hentet flere flotte premier.

Vi starter med Altaprøven og Artic Cup. Helga 7 – 9/4
Der var flere hunder fra distriktet til start. Kennel Ørntua til Rune Hoholm hadde hele 5 hunder til start i Artic Cup. Der klarte alle de 5 å komme seg til finalen. (Ørntuas J Juni(NJCH Ohlsmyrens P Rocket Man – Ørntuas I Ibis) e/f Rune Hoholm, Ørntuas J Kiwa(NJCH Ohlsmyrens P Rocket Man – Ørntuas I Ibis) e/Jenny Richardsen f/Ronny Hartviksen, Ørntuas J Mauk(NJCH Ohlsmyrens P Rocket Man – Ørntuas I Ibis) e/Åge og Solveig Rismo f/Rune Hoholm, Ørntuas J Olga(NJCH Ohlsmyrens P Rocket Man – Ørntuas I Ibis) e/f Tony Pedersen, Ørntuas K Varg(Hopfossens Nero – NJCH Ørntuas H Flicka) e/f Raymond Klæbo). Storskartindens Nelly(Jutevatnets Gavas – NJCH Ørntuas H Mille) til Christian Sletbakk var også i finalen.

Ørntuas J Juni og Ørntuas K Varg hadde med seg tellende fuggelarbeid fra dag 1 av Arctic Cup. Så dem begge lå godt an. I finalen fikk dem begge på nytt tellende arbeid på ryper. Når matchingen var over sto Ørntuas J Juni som vinner med 1.pr Arctic cup finale etter å ha slått B Bri i fugl i finaleslippet, og Ørntuas J Varg fikk 3.pr Arctic cup finale.

I VK var Stian Henriksen til start med sin Ørntuas H Mille(Jutevatnets Cox – NJCH Ørntuas C Rypa). I kvalik ble det 2.pr VK m/CK. Hun gikk rein gjennom semifinalen. Og Ørntuas H Mille ble vinner av finalen med 1.pr VK, imponerende. Jimsrypas Tia(NJCH Pointnics E I Point – NJCH NUCH Jimsrypas Kitty) til Jim Theodorsen vant sitt VK kvalik parti med 1.pr VK. Tia var og med i finalen.

Cecile Pedersen stilte til sin første start i UK med sin Ørntuas K Lexi(Hopfossens Nero – NJCH Ørntuas H Flicka). Der oppnådde hun 1.pr UK og ble samtidig belønnet med prøvens beste UK hund I kvalitetsklassen. I AK stilte Ravnkloas Dart(NUCH Jutevatnets Birk – Pimens B-kajsa) e/Inger-Lill Løkås Pedersen f/Sigleif Pedersen som fikk 2.pr AK og Lihkku Av Vor-Point(NJCH Pointnics E I Point – NJCH NMFHh-11 Juvel-en A Av Vor-point) e/Marit Mortensen f/Rune Mikalsen oppnådde også 2.pr AK.

NM Vinter Andøya helga 30/3 – 2/4
Jimsrypas Kitty(NUCH Black Luckys William – Jimsrypas Cähppes Bivdi) e/f Jim Theodorsen, Jimsrypas iOS(NJCH Pointnics E I Point – NJCH NUCH Jimsrypas Kitty) e/f Ole Ingebrigtsen og Rokkombores A Bine(NJCH NMFHh-15 Eidemlias Dallas T – NJCH Tig) e/f Terje Steinsund representerte oss på NM Lag. Dette gjorde de på en utmerket måte og fikk 2 plass NM Lag. Jimsrypas Kitty ble også individuelt vinner NM Lag.

I NM Kvalifisering fikk Jimsrypas Kitty 4 premie VK kvalik, Jimsrypas Tia 5 pr VK kvalik, og Jimsrypas iOS 1. pr VK m/CK Kvalik. Oterbekkens Bajas(NDKUCH NJCH NV-14 Barentsviddas C Donald – NJCH Oterbekken’s Moody Blues) e/f Erik Roan fikk 5 pr VK NM kvalik og 1 pr VK NM semi, og gjorde en god figur i finalen. Moro for Erik med sin første pointer å ta seg helt til finalen. 

Barentsviddas C Nansen(Anter – Giga) e/f Geir B Larsen fikk 2.pr VK m/CK Exit Cup. Øystein Pedersen var til start med sin Sollidalens B Gimla(NUCH Metrinelunds Kejser – NUCH NJCH NV-10 Ronja) der oppnådde ekvipasjen 1.pr AK, og Nyheimsgutens Thunder(Urlo Del Vento – Pointnics E Laiba) til Roger Liavik fikk også 1.pr AK et fint “plaster på såret” da han var en av mange på ventelista som ikke fikk plass i NM individuelt.

Samme helg var det prøve på Geilo og i Børselv
På Geilo stilte Huldreveiens Wild Dollar(Phantoms Thunderstorm – Stilladalens Cruella Devil) e/ Knut Uglebakken f/Thomas Eng der det ble 1.pr VK m/CK kvalik, 3.pr VK semi og 2.pr VK finale, imponerende. I Børselv fikk Sollidalens C Mack(NJCH Skipsfjordhønas C Bolt – NJCH Sollidalens A Kaia) e/f Bjørge Pedersen 1.pr AK og Stilladalens C Buddy(C.I.T. NJCH Ohlsmyrens P Respect – NJCH Stilladalens Mia) e/f Tom Roald Kling-Olsen oppnådde 2.pr AK og 3.pr AK. Ørntuas J Olga e/f Tony Pedersen fikk 1.pr UK og Arctic Cup billetten.

Tromsø II prøven helga 24/3-26/3
Jimsrypas Kitty e/f Jim Theodorsen fikk 1.pr VK m/CK kvalik og 2.pr VK semi. Jimsrypas iOS e/f Ole Ingebrigtsen fikk 5.pr VK kvalik og 2.pr VK semi. Tinka av Vor- Point(NJCH Pointnics E I Point – NJCH NMFHh-11 Juvel-en A Av Vor-point) e/f Jim Møllnes fikk 4.pr VK kvalik. Esben Eliassen var til start i UK med sin Halsenutens BF Kompis(NUCH Jutevatnets Birk – Lytingfjellets Frekka), de oppnådde 1.pr UK og sikret Arctic Cup billetten. Storskarstindens Nelly e/f Christian Sletbakk oppnådde 2 x 2.pr UK. Sollidalens C Odin(NJCH Skipsfjordhønas C Bolt – NJCH Sollidalens A Kaia) e/ Wiggo Ditlefsen f/Øystein Pedersen fikk 3.pr UK. Svein Anton Andresen oppnådde på sin Jimsrypas Trutt(NJCH Pointnics E I Point – NJCH NUCH Jimsrypas Kitty) 1.pr AK. Salliris TJ Cava(Jimsrypas Jeger – NUCH Ottorinos Tya) e/f Gunnstein Bakkland oppnådde 2.pr AK. Lykketreffets Ava(Jimsrypas Jeger – NUCH Stenbitens Lycke) e/f Geir Vidar Pettersen oppnådde 2.pr AK, Forfjorddalens Marja-lisa (Forfjorddalens Gard – Leirungens Ats Kolsi) e/f Rune Strandskog 2.pr AK og Sollidalens B Gimla e/f Øystein Pedersen fikk 2.pr AK.

Gratulere med flotte resultater til eiere og oppdrettere. Ønsker der alle ei riktig god påske.

Stian Henriksen

DR Troms og Finnmark

Total
0
Shares

Siste kommentarer