Resultater 31 mars til 2 april

Denne helga skaffet utnyttet flere godt og skaffet seg flotte premier.

På Dovrefjellprøven startet Trond Olsen med sitt yngste tilskudd til flokken for første gang i AK. Det resulterte med 1.AK på Vakkerdalens L Frankoline NO35215/15 (N JCH NMFHh-15 Eidemlia’s Dallas T-Vakkerdalen’s Mi).

Odd Løvseth startet sin unghund Troll-leiken’s Suzi Quatro NO56097/15 (N JCH NMFHh-15 Eidemlia’s Dallas T-Vestfjorddalens Spiv) på samme prøve. Det resulterte i 2 flotte premier i valørene 1.UK og 2.UK

Erik Løkken startet på Geiloprøva. Det resulterte i at Nyheimgutens Doffen NO37921/11 (Urlo Del Vento-Pointnic’s E Laiba) fikk en flott 2.AK.

Vi gratulerer alle de premierte med flotte resultater samt ønsker alle som ikke lykkes bedre lykke neste gang.

Total
0
Shares

Siste kommentarer