JAN HAGALIA- KENNEL VESTFJORDDALEN-Er gått bort

JanHagaliaVestfjorddalensTinaT

JanHagaliaVestfjorddalensTinaTDet var tungt å motta meldingen om at vårt medlem og Gullmerkemann Jan Hagalia hadde sovnet stille inn på Notodden sykehus 31/3-2017.

Jan Hagalia har vært medlem av Norsk Pointer Klub siden midten av 1970, han startet sin kennel med pointeren Zita’s Nanita. Jan Hagalia fikk raskt interesse for avl, Jan var en ruvende skikkelse både når det gjelder personlighet og som etterhvert en av de store pointeroppdrettere i Norge. Jan Hagalia tilegnet seg en imponerende kunnskap om pointer linjer, hadde Anders Wassberg, Niels Obel og Peder Jensen som forbilder. Fra kennelen kommer det norgesmestere, svenskmester, Gullpokal vinner i Sverige, Fjellpokalvinner i Sverige, Svensk Derby og Cacit i fire land.

Jan Hagalia var en mann med sterke ytringer, men for oss som ble godt kjent med Jan så var også han en myk mann. Var du først godtatt av Jan hadde du en forutsigbar kompis og diskusjonspartner. Jan hadde ingen problemer med å rose de han mener fortjener skryt.

Jan Hagalia har satt sine siste spor, men i pointeravlen og hundesporten vil sporene ikke forsvinne!

Våres tanker går til Trine(datter), barnebarn og til familie.

Vi lyser fred over Jan Hagalias minne!

NPK/Sven Tore Kittilsen.

Total
0
Shares

Siste kommentarer