Vinteren så langt i distrikt Nordland

VakkerdalensTico1VK250317

VakkerdalensTico1VK250317Vintersesongen startet med et forsøk på å få til en samling på Saltfjellet,men uten stor suksess.vi var 3 stykker som møtte opp.Vi fikk en flott dag i fjellet på lørdag,hvor hundene fikk mye slipptid.

Så over til resultatene så langt. Den som åpnet premiekontoen 2017 var Raymond Klæboe,og hans nye håp Ørntua’s Varg(Ørntua’s Flicka-Hopfossen’s Nero).På Tromsø hundeklubb sin prøve 3-5/3 fikk han intet mindre enn 2×1.UK.Sterkt av en hund på 11 måneder.

Den neste ut var Frode Aunan og Ørntua’s Primus(Ørntua’s Nemi-Pointnic’s Point) som på Lofotprøven til HVFK fikk VK-billetten på nytt med 1.AK,han fulgte opp den på prøven til Bodø JFF 25-26/3 med 5.vk kval.

På Nordlysprøven til Ofoten fhk klinket Terje Steinsund og Rokkomborres Bine(Tig-Eidemlias Dallas) til med 1.VK m/ck,noe som var medvirkende til at ekvipasjen er nå tatt ut til å representere pointerklubben i NM lag.

Øystein Nilsen var i Sverige og stilte sin Karacanis Spirit Brunett(Karacanis Chili-Hammerpoints Zicco)og fikk 1.UK m HP.

Til Tromsø fuglehundklubb sin prøve hadde Raymond Klæboe sendt sin Hopfossens Nero(Hopfossens Molly-Pointnics Point) med Gunnar Johansen.Det resulterte i 1.VK på prøvens første dag.

Siste prøven er Bodø JFF sin på Saltfjellet hvor vi i tillegg til tidligere nevnte Primus hadde Vakkerdalens Tico(bilde) (Vakkerdalens Diamond girl-Black Luckys Rapp) til Daniel Østensen ,for anledningen ført av broder Mikael.Dem fikk det utmerket til ilag og oppnådde 1.VK.

Gratulerer til alle premierte,og lykke til til alle som skal til NM vinter.

DR Nordland
Morten Jenssen

Total
0
Shares

Siste kommentarer