Invitasjon til Coppa Europa og Europa Championatet

PointerClubInternational

PointerClubInternationalDette er invitasjon og terminliste for Coppa Europa som er en Lag-konkurranse for alle europeiske nasjoner for engelsk stående fuglehunder. Hvert land stiller eget lag hvor det kåres et vinnende lag med individuell rangering a la NM-lag. Dette er kun for de stortgående Grande quete.

Terminliste for Coppa Europa finnes HER

Europa Championatet er samme prinsipp bare at her er det rasens eget løp, altså pointerchampionatet her er det to klasser jaktsøk og stortgående. I tillegg så er det også en ekstriøer vurdering av hundene. Denne konkurranse går over 2 dager hvor det kåres lag vinner og det blir kåret en Europa champ pointer tispe og en Europa champ pointer hannhund individuelt som tituleres Champ de Europa femmina/Machi.

Info om Europa Championatet finnes HER

Total
0
Shares

Siste kommentarer