Resultater fra klubbmesterskapet i Trøndelag

Klubbmesterskapet i NPK Trøndelag ble gjennomført den 18. februar i Imsdalen i Snåsa. Vel 20 pointerfolk møttes ved Ismenningen Lodge & Hytteutleie fredag og var sammen der hele helga. Noen viste stor jaktlyst og brukte terrenget til jakt både fredag og søndag. Andre fant værforholdene såpass krevende at det ble med deltagelse i klubbmesterskapet.

8 unghunder og 13 voksenhunder kjempet om å bli klubbmestre. Dommerne Ivar Elli og Stig Gorseth gjorde sitt beste for å skille hundene. Været var krevende med stri vind og nedbør, og de få rypene som ble observert var lite samarbeidsvillige. Dommerne var godt fornøyde med det de så av jaktlyst og hardførhet under de rådende forhold.

Resultater UK:
– Nr. 1. Mukampens Emil, e/F: Håvard Otto Rudi
– Nr. 2 . Gloføklias Kawa, e/f : Einar Hustad
– Nr. 3. Sofuz, e/f: Arne Dullum

Resultater AK/VK:
– Nr. 1. Skoglykkas Kuling, e/f: Birger Rønning
– Nr. 2. Rokomborres Ailo, e/f: Olaf Lurvik
– Nr. 3. Skoglykkas Aik, e/f: Eivind Grønli

Årets hunder i Trøndelag i 2016 ble sammen med klubbmestrene hedret etter middagen lørdag kveld.

Snorre Nicolaisen bidro fredag kveld med foredrag om pointerens historie i Norge. Han donerte et litografi av en Lurudal-pointer, avlet av Kristian Gullhav i Snåsa for flere tiår siden. Et spesielt og artig bidrag, som ble loddet ut. Heldig vinner ble Ingrid Rein fra Ronglan i Levanger.

Deltagerne bidro med positiv innstilling og var ikke redd for å ta sin del av det praktiske arbeidet som må gjøres for at arrangementet skal bli vellykket. Takk til sponsorene Royal Canin og Lundhags som bidro med premier til alle deltagerne, og initiativtakerne Terje Bjugan og Lars Lysberg for flott opplegg. 

Steinar Volden
DR- Trøndelag 

                                

                                      

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer