NPK Trøndelag inviterer til hyggelig sammenkomst i Imsdalen helga 17-19 februar 2017.

Rypespor

RypesporHei alle fuglehundvenner!

NPK Trøndelag inviterer til hyggelig sammenkomst i Imsdalen helga 17-19 februar 2017.

I 2016 opplevde vi at samlinga var overtegnet og vi måtte si nei til folk som ville delta da vi ikke hadde nok overnattingsplasser. Derfor har vi leid to steder i år; Imsdalen Lodge & Hytteleie og Brottstu.

Imsdalen Lodge & Hytteleie har plass til 30 personer fordelt på 8 soverom, dobbeltseng på alle rom, med enkel overkøye. I tillegg er det to hytter med enkel standard utenfor og der tenker vi det er nok med tre personer i hver hytte, dette med bakgrunn i erfaringer fra siste år. Totalt ca. 36 sengeplasser.

Brottstu ligger 2,8 km nedenfor Lodge`n. Her er det enkel standard, kjøkken, dusj og stue. Brottstu har 3 soverom med familiekøyseng (2 plasser nederst og en plass øverst pluss ei enkeltseng.) I tillegg er det 2 soverom med fem sengeplasser. Totalt 22 sengeplasser, men vi tenker at 15 sengeplasser er passelig slik at det er god plass på rommene.

Program denne helga;
Fredag 17 feb; Kl 2000; Foredrag om pointeren/pointerhistorien ved Snorre Nicolaisen. Dette vil være i storstua på Lodge`n. Deltakerne medbringer kaffe, drikke og eventuelt tilbehør selv.
Lørdag 18 feb kl 0900; Distriktsmesterskap, alle klasser UK – AK – VK. Husk apportryper! Det vil være autoriserte dommere i alle klasser. Været bestemmer, men vi regner med å starte fra Lodge`n med partiene, altså ingen bilkjøring håper vi.
Kl 2000 jægermiddag, premieutdeling fra dagens mesterskap og honnør til enkelte som har gjort det stort og flott i 2016.
Søndag 19 feb; Opp til hver enkelt, kom med innspill, jakt/trening? – apportprøver? Instruksjonsparti(er)? Meld fra ved påmelding hva dere ønsker.

Hva skal vi betale?
Vi vil operere med forskjellige priser alt etter hvor den enkelte skal bo. Vi har leid Lodge`n og Brottstu med vask etter oss på begge steder. Vi ønsker at dere melder dere på med ønske om hvor dere vil bo, Brottstu eller Lodge`n. Lodge`n er den vi har forhåndsbestilt og leid for anledningen, så dette stedet vil vi fylle opp først, så får vi se hvor mange vi blir etter hvert. Vi har plass til ca. 50-55 personer totalt.

Prisene vil ligge mellom kr 450,-og kr 650,- pr person for hele helga, alt etter påmelding og hvor man ønsker å bo. Prisen er iberegnet middag lørdagskvelden. Drikke og tørrmat må hver enkelt ta med seg. Likeledes sovepose eller laken, dynetrekk og putetrekk.

Som ved alle tidligere arrangement, vi håper mange av dere kan hjelpe til med pynting av bord, rydding, betjening av oppvaskmaskina osv. Vi stoler på dere som møter opp! Alle må også plukke hundebæsj etter sine hunder, dette ble «avglemt» i 2016! Noe å bite i til kaffen håper vi også deltakerne tar med. Det samme med kaffe som dere selv har med til kaffen etter middagen.

Vi ønsker påmelding innen 15. januar, vi svarer dere innen 20. januar og innbetaling innen 1. februar. I svaret dere mottar 20. januar vil dere få oppgitt beløpet dere skal betale, alt etter bosted. De som ikke har betalt innen 1. februar strykes og blir ikke med til Imsdalen.

Påmeldingen fra hver enkelt må inneholde; ønsket bosted/antall personer, navn på hunder og hvilken klasse hunden(e) skal delta og hva ønsker du søndag? Og hva kan dere hjelpe til med?! NPK Trøndelag er greie folk, ønsker andre raser enn pointer å delta, ønskes de selvsagt velkommen!

Vi håper noen kan hjelpe oss denne helga; pådekking, rydding, kaffe, kaffebrød osv – meld fra ved påmelding hva dere kan bidra med.

Påmelding sendes til Terje; tebjugan@online.no innen 15. januar

Vi setter opp tre partier, UK-AK-VK, har noen av dere hunder i forskjellige klasser, kan vi ikke love blandet parti som gjør at dere kan føre hundene deres selv. Antall påmeldinger i hver klasse vil avgjøre dette. Så husk å oppgi førere til hundene. Vi har autoriserte dommere i alle klasser.

Samlingen støttes med flotte premier fra Swix/Lundhags og Royal Canin, jeg tror alle skal bli fornøyde.

Alle som skal ta med hundene inn enten Brottstu eller Lodge`n må ha hundebur.

Velkommen til ei trivelig helg med pointerne!

Pointerhilsen fra Terje Bjugan og Lars Lysberg
(mobil Terje 415 57 163, mobil Lars 977 90 119)

Total
0
Shares

Siste kommentarer