Elitehunder og Utstillingscampioner

Villiig1

Denne helgen har det vært utstillinger som medlemmene har prioritert.

Terje Mosæther tok med seg Fordalens Tuwa NO34271/14 (N UCH N JCH NV-14 Barentsvidda’s C Donald/ Ohlsmyrens P Dancing Queen) på Lillehammer JFF jakthundutstilling lørdag 12. november. Der oppnådde Tuwa Excelent BK. Med tidligere oppnådde resultater på Jaktprøver med I.UK og 1.AK og hd status A så er Tuwa godkjent som Elitehund i NPK.

Terje Nordheim sendte sin bedre halvdel og superhandler Marit Bjerke til å handle Myrteigens Villig NO44718/14 ( Matresses E Felix x Myrteigens Uniqa Doll) på Lillehammer. Det resulterte i at Villig fikk sitt 3 Cert og med tidligere oppnådde resultater på jaktprøve med 1. AK så er championatsøknaden sendt inn.Villiig1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi Gratulerer med oppnådde titler og følger spent med på fremtiden

 

DR Hed/Opp

Håvar Skinstad

Total
0
Shares

Siste kommentarer