Vinnerbilde september/oktober 2016

VinnerbildeSeptemberOktober16

VinnerbildeSeptemberOktober16VinnerbildeForsidebilde17Vinnerbildet i fotokonkuransen september/oktober er nå kåret!

Juryen i fotokonkurransen har igjen vært i arbeid, og vinnerbildet for september/oktober og forsidebildet for Pointerkalenderen 2017 er tatt ut. Eva Bente Lindseth er den som trakk det lengste strået i konkurransen om månedsbildet, og Ingrid Margrethe Bjåen er den som får sitt bilde på framsiden av kalenderen til neste år.:-)Gratulerer til dere begge!

Dermed er fotokonkurransen avsluttet for i år, men av bildene som er blitt sendt oss vil vi også plukke ut bilder som skal utgjøre de små bildene i kalenderen.

Vi vil rette en stor takk for alle bidrag og et fantastisk engasjement fra dere pointereiere! Alle bildene blir tatt vare på, og forhåpentligvis kan de presenteres på nettsiden til NPK i framtiden.

 

 

VinnerbildeJuliAugust16

Vinnerbildet i fotokonkuransen juli/august er nå kåret!

Vinnerbilde og kalenderbilde for juli/august i NPK-kalenderen 2017 er det Marianne Mæhlum som har bidratt med 🙂 Et herlig bilde av tre ivrige badenymfer på en av sommerens fine dager! 🙂 Flott fanget av Marianne, som vil få sin velfortjente knivpremie med NPK-logo tilsendt 🙂 Gratulerer! 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VinnerbildeMaiJuni16Vinnerbildet i fotokonkuransen juni/juli

Juryen i NPK’s fotokonkurranse har vurdert alle innsendte bilder, og har kåret dette flotte bildet som Eivind Endresen har tatt som vinnerbilde! Et nydelig bilde som skal representere mai/juni i pointerkalenderen 2017.

Gratulerer så mye til vinneren, knivpremie er snart på vei til Vestlandet Sør!

 

 

 

 

 

 

VinnerbildeMarsApril16

Vinnerbildet i fotokonkuransen mars/april

Juryen for NPK’s fotokonkurranse har igjen talt, og vinnerbildet for mars/april i pointerkalenderen for 2017 er dette actionfylte bildet som vår islandske venn Ásgeir Heiðar har fotografert! Vi mottar for tiden mange flotte bilder, og det er fantastisk moro å se engasjementet fra alle dere som sender inn bilder.

Vi gratulerer Ásgeir som vinner, og knivpremien er straks på vei til Island! 

 

 

 

 

 

VinnerbildeFebruar16

Vinnerbildet i fotokonkuransen januar/februar 2016

Said Nordin har tatt vinnerbildet og det taler for seg selv – nydelig pointer i nydelig arktisk januarlys! Vi gratulerer Said som får tilsendt kniv med pointerlogo.

 

 

 

 

 

 

 

 

VinnerbildeJanuar16

Vinnerbildet i fotokonkurransen november/desember 2015

 Line Ingebrigtsen har tatt dette flotte bildet som blir hovedbilde for månedene november/desember i pointerkalenderen 2017. Vi gratulerer Line som får tilsendt kniv med pointerlogo.

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer