Pointer til topps på Sølvhunden 2016

JutevatnetsPrimaSolvhunden16

JutevatnetsPrimaSolvhunden16Andre helg på rad går en pointer til topps i Kongsvold/Hjerkinn terrengene på Dovre. Jutevatnets Prima (Eidemlias Dallas T – Jutevatnets Pernille) e/f Ole Frøland(bilde) vant prestisjetunge Sølvhundløpet med 1.pr VK m/CACIT etter tre knalltøffe konkurransedager. Dette er andre helga på rad Prima og Ole er i finalen på Kongsvold, og vi kan trygt si at denne helga ble helt prima for ekvipasjen.

Ikke nok med det, Østagløtten’s Luba(Jutevatnets Makker – Østagløttens Rosa Montana) e/f Frode Stenerud fortsetter sin strålende sesong med 1.pr VK semifinale og 3.pr VK finale Sølvhunden noe som bringer ekvipasjen helt til topps i Pointer Cup Høyfjell 2016

Resultatliste Sølvhundfinale 2016:
1.pr VK m/CACIT P Jutevatnets Prima e/f Ole Frøland
2.pr VK ES Rakbjørglia’s R Tutta e/f Svein Sellie
3.pr VK P Østagløttens Luba e/f Frode Stenerud
4.pr VK B Raunakkens Cox e/f Nils B. Skaar

Norsk Pointerklub gratulerer

Total
0
Shares

Siste kommentarer