Resultater Bjerkeprøven 2016

Johnny

 

Johnny

Norsk Pointerklubb O/A arrangerte i samarbeid med Bjerke JFF skogsfuglprøve tirsdag ettermiddag i flotte terreng og strålende høstvær.

Gjermund Aas hadde sørget for dommere og i sekretariatet ordnet Inger Johanne Bergseng for at fire dommere fikk i seg mat før hun sendte dem ut med hvert sitt parti. Hun fikk også ordnet med etteranmeldte, så alle fikk plass.
Prøveleder Johnny Andersen ønsket velkommen og fordelte terreng og kjentmenn til partiene, deltagerne fikk med seg litt sponsing fra Royal Canine i sekken, og dro ut med forhåpninger om noe stort.
Utover kvelden når partiene etter hvert kom inn, fikk vi av Inger Johanne servert suppe i sekretariatet, det ble meldt om fugl i alle partier, dog av vekslende mengde, mange hunder gikk meget godt og fikk slipptid så lenge det var lyst nok til å se noe. Noen benyttet sjansene sine, noen hadde litt stang ut, men dem fleste tror jeg fikk en fin jaktprøvekveld og vi håper det fører til at dem kommer igjen neste år?

Det ble delt ut 1 stykk 1AK og 3 stykk 2AK, de premierte er:
1AK P – B-Black Boy Av Vestre Homble e/f Johnny F. Andersen
2AK P – Østagløtten’s Alba e/f Frode Stenerud
2AK GS – Åshöjdens Zassa e/f Fredrik Andersson
2AK IS – Kvernsjøberget’s Vilja e Krisin L. Oppegård f Martin Nyhus

For oss i pointerklubben var det ekstra moro at prøvens beste hund ble en pointer.

Takk til deltagere, hunder og kjentmenn. Ikke minst takk til dommere: Ingunn Raastad, Cato Jonassen, Petter Steen og Petter Skaug som stiller opp, uten dere ingen prøve.

DR-Gruppen O/A

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer