Medlemsmøte med dressur 16.8. på Sando hundesenter

HojtjonnasBerthe

HojtjonnasBerthe 

 

Velkommen til medlemsmøte på Sando Hundesenter i Sande 16. august kl. 18. Ta med hunden for en kort dressurøkt før vi trekker innendørs for foredrag og utdeling av utmerkelser med mer. Vi har flere nye medlemmer i år – håper å se så mange som mulig av dere!

Du finner veibeskrivelse til Sando hundesenter nederst i denne artikkelen. Takk til daglig leder og eier Hanne Fevik som stiller både uteområdet og Bryggerhuset til disposisjon for oss denne kvelden. 

PROGRAM kl. 18 -20

Ute:
Velkommen og presentasjon av hunder og eiere.

Dressurøkt ledet av Thomas Engh.

Inne i Bryggerhuset: 

Orientering om skiftet av distriktsrepresentant og tidspunkt for ekstraordinært årsmøte i pointerklubben Buskerud/Vestfold. 

Foredrag: Thomas Engh deler sine strategier og metoder for dressur og trening av fuglehund.
Utdeling av diplomer og utmerkelser til årets elitehunder og årets lavlandshund.
Orienteringer:
 – Østlandsmesterskapet i november
– høstens og vinterens aktivteter
– mandagstreninger på slippområdet i Hokksund, med mer. 

Ordet fritt – tilbakemeldinger, ønsker, diverse.
Enkel servering.

Om Thomas Engh:  Thomas er en kjent størrelse i miljøet. Han har flere raser hjemme på Geilo; pointer, engelsk setter og en schafer. Han har vært aktiv jaktprøvedeltaker i flere år og kan vise til topp premieringer både på lavland, høyfjell, høst og vinter. Vi er svært glade for at han har sagt seg villig til å ta turen helt fra Geilo for å dele av sin kunnskap og erfaring. 

Vennligst meld deg på til anette.hansen@live.no (975 15 708)

VEIBESKRIVELSE til Sando hundesenter: Sandoveien 7, 3070 Sande

Fra Oslo/Drammen/Sande:

Velg E18 retning Kristiansand. Ta av E18 mot Sande Nord, følg Gamle Sørlandske i 8,5 km. Sving venstre inn på Sandebuktveien ved YX-stasjon (skiltet mot Svelvik) og følg denne i 7,7 km. Sving venstre opp Sandoveien (første 50-sone etter YX) og følg denne i 200m. Sving så venstre ved postkassestativ. Gården sees da rett frem.

Fra Holmestrand

Følg Gml Sørlandske fra Holmestrand/E18 nordover, ta av mot Sande S. (hvis E18; ta høyre etter jernbaneovergang i Sande sentrum og ta venstre inn på Gml Sørlandske) Sving høyre inn på Sandebuktveien ved YX stasjon (skiltet mot Svelvik) og følg denne i 7,7 km. Sving venstre opp Sandoveien (første 50-sone) og følg denne i 200m. Sving så venstre ved postkassestativ. Gården sees da rett frem.

Fra Svelvik:

Velg R319 retning Sande. Følg denne i 13,5km. Ta høyre opp Sandoveien (NB! passer første avkjøring Sandoveien, velg avkjøring i 50-sone 200m lengre frem) og følg denne i 200m. Sving så venstre ved postkassestativ. Gården sees da rett frem

Total
0
Shares

Siste kommentarer