Skytedag i Trondheim

Beretta

BerettaI regi av NPK Trøndelag vil det også i år bli en egen skytedag på Nidaros skytterlags leirduebane på Bratsberg i Trondheim. Dato i år er lørdag 30. juli med oppmøte kl. 10.

Det vil bli lagt opp slik at skytingen blir mest mulig lik det vi forventer i en jaktsituasjon for den som ønsker det. Det blir også anledning til å skyte skeet og jegertrapp. Dagen vil bli ledet av de dyktige instruktørene Ivar Ellingsen og Bjørn Smistad, og de som ønsker det vil få hjelp til å se om hagla passer.

Vi har penger takket være at medlemmene er flinke til å kjøpe lodd på medlemsmøtene. NPK Trøndelag spanderer derfor grillmat og drikke til alle som kommer.

Vi håper mange har lyst og tar seg tid til å komme på skytesenteret på Bratsberg. Vi legger opp til at det skal bli en trivelig dag med sosialt samvær og mye hundeprat.

For den som er usikker på hvor skytesenteret ligger kan denne kartlinken være nyttig. Har du fortsatt problemer med å finne frem kan Ivar (# 995 63 087) eller Bjørn (# 926 22 444) kontaktes.

Velkommen!

 

PS: Si gjerne i fra hvis du kommer til Ivar eller Bjørn slik at det blir lettere å beregne mat og drikke.

 

Mvh

NPK Trøndelag

Total
0
Shares

Siste kommentarer