NM SKOG 2016, 26-28.august

NMStatskogLogo

NMStatskogLogoNorsk Pointerklub er arrangør av NM Skog 2016 og ser frem til å ønske velkommen til skogene rundt Kongsberg. 

PS! Foreløpige partilister er nå publisert, og det er fortsatt ledige plasser i ordinær skogsfuglprøve lørdag og søndag.

Foreløpige partilister til NM Skog pr 19.08.16 finnes HER

Foreløpige partilister til AK Skog pr 19.08.16 finnes HER

Etter hvert vil fortløpende informasjon finnes på NM Skog siden HER

Vi byr på flotte terreng hvor det pleier å være godt med fugl, og håper på godt vær og mange fine fuglesituasjoner. Det er ledige plasser på ordinær skogsfuglprøve under NM lørdag og søndag.

PÅMELDINGSFRIST 11.AUGUST
Påmelding til konto 1503.66.32957. Kr 475
For påmelding til NM, husk å oppgi kval krav 1AK.
Det settes opp AK-partier lørdag og søndag. Merk påmelding AK og ønsket dag(er)

Hvis du vil stille i ordinær skogsfuglprøve lørdag og/eller søndag, send påmelding ved innbetaling til konto og epost til prøveleder hannefe@online.no med navn og hundens reg.nr. Det er plasser ledige disse to dagene, men man må være rask!

HOVEDKVARTER
Hovedkvarter er KNUTEHYTTA. Knutehytta ligger midt i området med flere av prøveterrengene. Det er noe begrenset med overnattingsplasser, men mulighet for å ha med campingvogn/bobil.
Det er mulighet for å kjøpe måltider på Knutehytta og det felles middag fredag og lørdag. Jegermiddag med premieutdeling lørdag kveld. Mer info om dette kommer.
NB! Dersom dere ønsker å ha med bobil/campingvogn – send mail til prøveleder; hannefe@online.no
For overnatting; kontakt Knutehytta direkte; Rune Henninen, 476 47 114

KNUTEHYTTA
Knutehytta ligger 730moh, rett under Jonsknuten, 902moh. Følg E134 fra Kongsberg mot Notodden ca 5 km til Saggrenda. Fra hovedveien er det godt merket grusvei i 10km.Det er også merkede turstier og skiløyper fra Kongsberg, opp gruveåsen og videre inn til hytta.
Hytta ligger mitt i hjertet av sølvverksminner og kultuminner. Den ble bygget av idrettsforeningen i Kongsberg på dugnad, hvor Ruud-brødrene var sterkt involvert. Dette synes godt igjen inne i stuene, hvor mye gammel skihistorie er tatt vare på i form av fotografier, gammelt skiutstyr osv.
*fra Knutehytta’s hjemmeside
Knutehytta er en gammel laftet fjellhytte fra 1929. Den ligger i naturskjønne omgivelser vest for Kongsberg, omgitt av fiskevann, kulturminner og et fantastisk tur og rekreasjonsområde både sommer som vinter
Kontakt
Rune Henninen, 476 47 114
www.knutehytta.net

OPPROP
Opprop hver dag kl 0800 ved Sakkerhusene, Kongsberg. Adresse Malmveien. Følg E134 fra Kongsberg mot Notodden ca 5 km til Saggrenda. Avkjøring merket Knutehytta/Norsk Bergverkmuseum.

Husk papirer på hunden din, og ikke minst gyldig sauebevis! Husk egen apportfugl!

NMSkog16cNMSkog16b 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer