Referat fra Pointertreffet Nord Norge Nord 2016

PointerTreffPublikumRace

PointerTreffPublikumRaceHelga 10-12 juni hadde vi det årlige Pointertreffet på Rundhaugen.

Vertskapet Åge og Solvei Rismo, hadde som vanlig stilt eiendommen sin disponibel for oss. Noe vi setter utrulig stor pris på, at vi får bolte oss hele helgen på Rismo gård.

 

Var mange som tok turen innom i år, i løpe av helgen så var det ca 100 stk. med dem som var hele helgen, og dem som var innom på dagstur.

Fredag åpnet Dr Stian Henriksen med litt info for helgen, mens vi inntok nydelige Reker fra Lyngen. Resten av kvelden gikk med til det sosiale rundt bålet, der det var gitar og sang til de små timene på morgen.

 

 

PointerTreffApportMortenPointerTreffApportLunaLørdag var det mye aktiviteter som skulle skje. Vi åpnet med apportkonkurranse, der Øystein Pedersen var dommer. Vi hadde 2 klasser UK og AK der den med best tid i hver klasse vinner. I UK var det P Sollidalens C Luna til Stig Nordås(bilde venstre) som ble vinner. I AK ble det P Mo e/f Morten Nordhus(bilde høyre) som vant igjen. 

Når apporten var ferdig, så var det tid for lunsj. Der hadde Ronny Hartviksen disket opp med heimelaga kjøttsuppe, som var aldeles nydelig.

PointerTreffRaceILLP
PointerTreffRaceIosSenere var det klart for dragerace, der Jenny Richardsen og Lise Nordaas styrte det hele på en prima måte. I Uk var det lynet fra Tromsø P Jimsrypas Ios e/f Ole Ingebrigtsen som ble vinner. I Ak var det toppturatleten P Ravnkloas Cella e/f Inger Lill Løkås Pedersen(bilde høyre) som trakk det lengste strået og vant.

Frode Henriksen og Ragnhild Berglund. Hadde ordnet aktiviteter for de minste, der det var skyting med luftgevær og pistol på ballonger og blink. Noe barna syntes var stor stas, og det var godt oppmøte av unger ca 30 stk.

Marian Pedersen hadde tatt med seg malerutstyret, der sto de minste i kø for å bli utsmykket med litt kunst fra topp til tå.

Said Nordin stilte som vanlig opp for å lage mat med barna/ungdommene.Dette er noe dem syns er stor stas. I år som i fjor stilte Bama med råvarer. I år lærte dem å lage fruktsalat og hjertesalt, og resultatet ble nydelig som vanlig.

PointerTreffBalStemningUtpå kvelden fyrte vi i gang grillene, der alle samlet seg for et bedre måltid. Når maten var inntatt startet dr Stian med det formelle. Der vi gikk gjennom året som var gått siden forrige pointertreff. Pointer nordpå hadde virkelig forsynt seg med premier, totalt 20x1pr UK og 1.pl Artic Cup finale med Jimsrypas iOS e/f Ole Ingebrigtsen. I UK ble det hentet 41 premier totalt. I AK 13x 1.pr ak. totalt 34 AK premier. I VK 9×1.pr VK 2xCacit 5xCk samt 1.pl NM lag høyfjell der Pointnics Point e/f Ole Ingebrigtsen var med på det vinnende laget og som fikk  3 Vk finale NM Høyfjell individuelt samme helga .4 vk finale NM Høyfjell individuelt Jimsrypas Kitty e/f Jim Theodorsen. Totalt ble det 29.pr i Vk.

Vi hadde fått hele 9 nye elitehunder(Barentsviddas D Wind Cries Mary e/f Geir B. Larssen, Freke e/f Wenche Wara, NUCH Karacais Noah e/f Said Nordin, Ravnkloas Cella e/f Inger Lill Løkås Pedersen, Tinka Av Vor-Point e/f Jim Møllnes, Ørntuas H Flica e/f Rune Hoholm, Ørntuas I YNWA e/f Torleif Knudsen)  

En ny NJCH(NJCH Ørntuas H Mille e/f Stian Henriksen) og 4 nye NUCH(NUCH Barentsviddas C Nansen e/f Geir B. Larssen, NUCH Karacais Noah e/f Said Nordin, NUCH Pellarskogens Kon e/f Line Ingebrigtsen, NUCH Steinbitens Lycke e/f Geir Arne Johansen.

PointerTreffKnutFruPointerTreffJennyRuneKosspokalen gikk i år til Sollidalens Kaia. Eier Øystein Pedersen. Kosspokalen går til den hunden som når lengst i NM vinter individuelt der Kaia var eneste pointer i finalen.

Pokalen for beste Nord norske Pointer gikk til Pointnics Point E/F Ole Ingebrigtsen. Den tildeles til den hunden som har oppnådd flest championat poeng i løpe av året(2015).

I år hadde Øystein Pedersen satt opp Rismoprisen, den tildeles den beste kombinert hunden. Der vektlegges premier på Høyfjell-skog-lavland. Rismo prisen gikk i år til Sollidalens Kaia e/f Øystein Pedersen.

Når vi var ferdig med og dele ut heder og ære, så gikk vi laus på utlodding av det flotte premiene som var ordnet til loddsalget. Der hadde Jon Dagfin Aspenes gjort en kjempejobb, med å få medlemmene i distriktet med seg på å samle Premier. Vil takke alle våre sponsorer Royal Canin, Solveigs Nøste, Vaapen Andresen, Grilstad, Coca cola+++mange flere som har bidratt.

PointertreffVinnereUtstillingPointerTreffHannhundCertUtstillingen ble kyndig bedømt av Rune Tyvold fra Trøndelag som hadde tatt turen opp til oss denne gang. NUCH Pellarskogens Kon e/f Line Ingebrigtsen ble BIR og Barentsviddas D Wind Cries Mary e/f Geir B. Larssen ble BIM og fikk tispe Certet(bilde venstre). Hanhund Certet gikk til Freke e/f Wenche Wara(bilde høyre)

 

 

 

Så må eg få takke alle som var med å bidra både før treffet og under treffet. Uten en sånn flott gjeng hadde det blitt vanskelig, å gjennomføre et sånn prima Pointer treff. Så tusen takk til dere alle

 

PointerTreffUtstillingResultaterStian Henriksen
DR Nord Norge Nord

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer