Nytt fra Buskerud og Vestfold

Her kommer nyheter fra distriktet – og flere skal det bli!

Først: Det blir medlemsmøte 16. august. Sted og program publiseres her om kort tid.

Dernest: På grunn av mye jobb for DR Stein Rismyhr, fungerer Anette Hansen inntil årsmøtet velger ny. Kontaktinfo: anette.hansen@live.no, 97515708. Anette bor i Drammen med pointer Chriwalls Hjalmar, mann og to utflyttede døtre. Har noen utfordringer med dressuren, men våger seg på første sesong i AK i høst.

Så: Østlandsmesterskapet arrangeres i samarbeid med nabodistriktene også i år. Stedet er Kvelde, Vestfold, dato 5. og 6. november. Opplegget blir som tidligere med trening lørdag og prøve søndag. Innbydelse med flere detaljer og påmelding publiseres også her etter hvert.

Til slutt: Utstillingsresultater og etter hvert høstens prøveresultater sendes anette.hansen@live.no for publisering på denne siden. Vi er også på facebook, lik oss gjerne der!

Total
0
Shares

Siste kommentarer