Invitasjon til Heia-samlingen 22.-24.07.2016

Heia.png

 

Fuglehundsamling i Heia Dressurområde fredag 22. juli – søndag 24. juli 2016

 

Samlinga starter med informasjon fredag kveld kl 20, Terje er på plass på ettermiddagen. Oppmøte er Nordheim Kurs- og Konferansesenter, 10 minutter kjøretid til Heia Dressurområde. Nordheim har ”alt”, soverom (ta med laken dyne- og putetrekk), det finnes kjøkken og dusjer som alle kan bruke, uteareal med danseplatt, partytelt, griller – et flott sted for føggelhoinneiere! Fredagskvelden vil det bli korte innlegg og demonstrasjoner fra Lundhags og Royal Canin. Snorre Nicolaisen vil ta oss igjennom et foredrag om pointeren, her legges det opp til en toveiskommunikasjon, har dere spørsmål om pointeren, vil dere garantert få svar på alle spørsmål denne kvelden.

Sjekk; http://www.fergeland.no/nordheim/. Følg riksveg 762 fra Steinkjer og merket til ”Norges Midtpunkt”, ca 35 km fra Steinkjer til Nordheim. Blir påmeldingen stor, må noen deltakere ta med telt, bobil eller campingvogn.

Lørdag morgen kl 0830; Da drar vi og trener fuglehundene, er tilbake utpå ettermiddagen. Hunder som skal være med på Heia, må være vaksinerte og ha sauerenhetsbevis! På ettermiddag/kveld blir det fellesgrill. Apportkonkurranser tar vi på fjellet, ta med apportrype – premieutdeling på kvelden. For de som ønsker det, kan vi avvikle apportprøver, gjerne på fjellet. Kvelden avsluttes ved grillen med pointerprat, diskusjoner og lyging i stor stil – og kanskje musikk.

 

Heia.png

Søndag STOR UTSTILLING – Irene Krogstad er dommer – så vi kan vente ei utstilling preget av humør og overraskelser! Utstillingen er ikke godkjent av NKK men vil være noe å skryte av likevel – Trøndelags vakreste føggelhoinn!? Du vil få en korrekt vurdering av hvor vakker og rasetypisk din fuglehund er. De som ikke vil delta på utstillingen kan dra sammen med Terje til Heia for enda en dag på trening. Hjemreise på søndags ettermiddag/kveld, etter at vi har ryddet etter oss.

Hva koster dette? – hver familie/ekvipasje må betale kr 600,-. Dette dekker opphold, losji, Heia Dressurområde (lørdag) og utstilling. Beløpet dekker alle utgiftene til samlingen da utgiftene deles likt på alle deltakerne. Samlingen skal gå i null, intet overskudd. Mat, grillmat og drikke må hver enkelt medbringe selv. Som vanlig vil samlingen premiere deltakerne med mange og flotte premier fra Lundhags og Royal Canin.

Påmelding til Terje, mobil 41557163 eller helst mail tebjugan@online.no innen 6. juli, betaling på konto 1503 24 97427 innen samme tidsfrist. – har vi ikke nok påmeldte til å dekke utgiftene innen denne dato, blir samlingen avlyst. Vi legger opp til 4 partier ute i fjellet og samtlige vil få mye slipptid. Terje har behov for hjelp til å arrangere utstillingen (Terje er på Heia søndagen) – setter veldig pris på at noen tar på seg opplegget med utstillingen, i samarbeid med dommeren. Si fra i påmeldingen om du/dere kan bidra. Påmeldingen må inneholde antall personer, bo inne/ute, antall hunder og hvilke aktiviteter som du/dere skal delta på! Og hva du kan bidra med.

Håper på stort oppmøte!

 

Mvh Terje Bjugan

Total
0
Shares

Siste kommentarer