NPK Databasen er nede!

npks nye70

npks nye70Da kom dagen vi hadde fryktet, leverandøren vår har sluttet å supportere php versjonen(programmeringsspråket) vi bruker på pointer database sidene og den vil nå være nede på ubestemt tid og i verste fall permanent.

Dette rammer blannt annet populære spørringer i Pointer Cupen(Høyfjell, Skog, Lavland og Unghund), jaktprøve og utstillingsresultater på pointer.no,  valpelista, parringer, distriktsvise resultater, utenlandske resultater og diverse uttrekk til statistikker, årbøker m.m.

Dog har Norsk Pointerklub tatt i bruk databaseløsningen Datahound som dere nå finner tilgang til direkte i vår hovedmeny, et databaerktøy som alle fuglehundrasene deler på med direkte uttrekk fra NKK sin database DogWeb.

Her vil dere blant annet finne Hundedatabase, Valpeliste, Elitehunder, Avlstisper(ikke tatt i bruk), Avslhanner(ikke tatt i bruk), m.m.

I Hundedatbasen finner dere hundens nøkkelopplysninger samt Stamtavle, Avkom, Søsken, Samme mor/far, Apportprøver, Jaktprøver, Utstillinger, HD avlesning, Helseoversikt, Egenprestasjon, Avslegenskaper m.m.

PS! Det er for tiden en feil i beregningen av Viltfinnerevne “Samlet UK, AK og VK” i fanen “Egenprestasjon” pr hund, forhåpentligvis er datahound programererne på sporet av feilen og får rettet denne iløpet av kort tid.

Mvh
NPK web

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer