Sommertreffet vel endt

panzer-dale

panzer-dale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da var årets sommertreff avsluttet med suksess.

Værprofet Olsen hadde i år full kontroll med sol og nedbør, men sliter fremdeles litt med vinden. Men med fjoråret friskt i minne så må vi si at dette året må regnes som en suksess. 

Vi hadde i år 9 hunder påmeldt til treningen og det var alt fra første gangs erfaring med duer til særdeles erfarne voksne hunder. Det er mest morro å få se unge hunder som får sine første erfaringer med fugl og du ser at de begynner å skjønne hva livet går ut på og det opplevde vi år og. Men det  var og særdeles friske unghunder som  viste oss djervhet i fugl.

 

anne-lucasstreikende-duer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Utover dagen begynte noen av duene å streike som dere ser over. Det var da tross alt bedre å nyte finværet på låvetaket enn å jobbe for Olsen.

 

Etter treningen hadde vi vår sedvanlige og svært høytidlige duecup. I UK stilte Bjarne Buer med Bittermarkas Birk, Undertegnede med Ljøsvatnets Pontus og Gjermund Dale med Mukampens Panzer. Der ble vi knust av Panzer som på utrolig vis klarte å runde halve jordet på 11 sekunder og klinke i stand. Det ga oss følgende liste. Panzer nr 1, Pontus nr 2 og Birk nr 3.

vinnere-uk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I voksen klasse kjører vi utslagskonkuranse og tid og dermed fikk vi selfølgelig noen gamle ringrever på lista vår. Den ble følgende. Harry Flathagen og Vierkrullens Birka nr 1, Terje Mosether og Fordalens Tuwa nr 2 og Harry igjen med Revhibakkens Waijo.

 

vinnere-ak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi fyrte som vanlig opp grillen og det ble holdt muntert lag godt utover kvelden til tonene av Credence, Marius Mueller og John Lennon godt spilt av Trond Olsen.

 

Vil rette en stor takk til vår Sponsor Royal Canin som stiller velvillig opp med premier i Cupen.

 

Nå er det fult fokus på Midt Norsk Pointertreff fra 24-26 juni og jeg håper selfølgelig vi ses der oppe.

 

Håvar Skinstad
DR Hed/Opp

royalcanin.no_logoHP_1.png

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer