Medlemsmøte med jegerprat

009

009Tirsdag 24 mai hadde vi medlemsmøte med foredrag av to engasjerte jegere, Mats Horni og Håvard Ulvin.

Dem fortalte om hvordan dem forbereder seg og om hvordan dem liker å utøve sin jakt med stående fuglehund, ikke alt gjøres etter boka men som mange andre jegere så har dem ut fra egne erfaringer funnet sin måte å gjøre tig på. 30 medlemer var møtt frem og koste seg med foredraget.

Vi hadde kaffe, kaker og utlodding. Noen med bedre hell enn andre. Vi overrekkte en gave til Mr Chriwalls for sitt dressurkurs engasjement for pointerklubben, holdt på Ekebergsletta-

Vi har fått 5 nye elitehunder i oslo/Akershus, 2 av dem fikk sitt diplom denne kvelden: Rolf Bredesen med Skoglykkas Brando og Torstein Dehn med Chriwalls Fred Flintstone, disse flotte hunder er forøvrig også blitt NUCH, vi gratulerer hunder og lykkelige eiere.

Dem 3 andre hunder som vil få sitt diplom på senere møte er: Gunnar Gundersen med Rittis TI/09, Aud-Karin Brekke med Myrteigens Baily og Ingunn M Martinusen med Eraaks Hekla, Hekla er også blitt NUCH.

Neste på programet til O/A er samling med duecup til helgen, og 15 juni er det klart for den årlige unghundfremvisningen, møt opp med din håpfulle unghund og la alle dine pointervenner ta del i dens vakkre skue. Vi fyrer opp grillen i finværet, så det er bare å ta med deg noe å hive på den. Hundene vil bli dømt av Trygve Heyerdahl.

Det kommer også inn noe resultater fra utstillinger, bl.a var Frode Stenerud på Romeriks fuglehundklubbs utstilling og tok med seg alt han kunne av bokstaver på sin Østagløttens Luba, grattis. Vi ønsker oss inn flere resultater.

Oppfordrer også til å følge med på aktivitetskalender.013

DR-gruppen

Oslo/Akershus

Total
0
Shares

Siste kommentarer