Referat fra medlemsmøte 26.05.2016 i Trøndelag

Til tross for flott vær møtte et tyvetalls personer opp på årets siste medlemsmøte før sommeren.

Siden forrige medlemsmøte i april har Trøndelag vært så heldige å få en ny representant til å ta stafettpinnen videre etter DR Bjørn Smistad. Trøndelags nye DR, Steinar Volden, ønsket velkommen til møtet og introduserte seg selv.

Styringsgruppen i Trøndelag har sammen med tidligere og ny DR laget forslag til medlemsaktiviteter for resten av året. Disse ble presentert på møtet og er også å finne blant resten av NPKs aktiviteter på årshjulet som ligger på hjemmesiden til NPK.

Tidligere DR, Bjørn Smistad, deltok på Representantskapsmøtet i begynnelsen av mai, og oppsummerte de viktigste punktene derfra. 

 

 

 

 

Videre ble det utdeling av priser til henholdsvis Eva Solli, Finn Larssen og Henry Espeset.

Eva fikk det synlige beviset på at hun har blitt tildelt Ski- og Jaktgudinnen Skades pris for 2015. Eva vant også denne prisen i 2014. Eidemlias Kein har tidligere blitt kåret til årets unghund i 2015, og eier og fører Finn fikk nå utdelt pris for dette. Henry oppnådde mye med sin pointer Eimdelias Dallas T i fjor, og fikk på møtet utdelt pris for årets høyfjellshund 2015 og årets pointer 2015.

Siden forrige medlemsmøte har Trøndelag fått en ny elitehund i Fjellrypas Rd Il Tempo. Heder og ære ble utdelt til eier Maiken Horn, som ved neste anledning vil få utdelt Elitehunddiplomet.

 

 

 

 

 

Avslutningsvis ble det gjennomført en paneldebatt om temaet preging og utvikling av pointervalp fra fødsel og frem til 1 års alder. Paneldeltakerne Ivar Ellingsen, Eva Solli og Henry Espeset ble utfordret på mange interessante spørsmål fra DR og salen forøvrig. Takk for at dere stilte opp og delte deres erfaringer og tips.

 

 

 

 

 

 

 

Kaffe og kaker hører medlemsmøter til, og kvelden ble rundet av med utlodning av premier som vanlig. Takk til Eivind Grønli for kaffe og lån av møtelokale. Neste medlemsaktivitet i Trøndelagsdistriktet er Midt-Norsk Pointertreff på Hageseter (24.-26. juni), treningssamling i Ogndalen (22.-24. juli) og skytedag på Nidaros skytebane i Trondheim (30. juli). Håper å se mange av klubbens medlemmer der før høstens store eventyr begynner.

Hvis det er noen av klubbens medlemmer som er interessert i sauaversjon kan de melde sin interesse til Kari Ellingsen (# 913 63 976) i Selbu JFF. De arrangerer sauaversjon 1. og 8. juni til gunstige priser for bl.a. NPKs medlemmer.

NPK trenger en ny materialforvalter som kan ta hånd om klubbens materialer som innebærer bl.a. en tilhenger og revolvere, premiefat, diplomer, etc. Hvis noen av klubbens medlemmer er interessert oppfordres de til å ta kontakt med Ragnhild Kvalheim (# 984 14 011) eller andre i styret i NPK for mer informasjon.

 

Total
0
Shares

Siste kommentarer